Reklama

Reklama

Útěk z Huang Shi

  • Česko Útěk z války (více)
Trailer 2

VOD (1)

Válka z nich udělala sirotky a jeden muž z nich stvořil legendu. Strhující příběh o odvaze, osobní odpovědnosti a lásce se odehrává ve válečné Číně na sklonku 30. let minulého století. Britský novinář George Hogg (Jonathan Rhys Meyers) se snaží dopravit šedesát čínských sirotků do bezpečí na pomezí mongolských hranic. Osudová cesta má stovky mil a vede své hrdiny zasněženými horami i nemilosrdnou pouští. Oporou na nebezpečné pouti je mu americká zdravotní sestra Lee (Radha Mitchell) a velitel čínských partizánů Chen (Chow Yun Fat). (iTunes)

(více)

Diskuze

Uživatel HArna smazal svůj příspěvek.

Milagros

Milagros (hodnocení, recenze)

Podle mě trochu podceňovaný film, i když mám výhrady ke zpracování. Celý film mi připadal jako skládanka k různých scén, navíc ne úplně dobře poskládaná. Celé to bylo jakési mělké, přitom tam bylo tolik krásných a silných scén, které určitě šly natočit podstatně líp. K hereckému obsazení nemám výhrady, jen mi připadalo, že Rhys Meyers celý film vypadal jaksi příliš upraveně a čistě :-) Nechala bych mu narůst vlasy a vousy :-) Shlédnutí filmu mě přimělo vyhledat si další informace o Charlesu Hoggovi, ze kterých jsem zjistila, že film byl sice založen na jeho životním příběhu, ale některá fakta překroutil.

Ai.ma

Ai.ma (hodnocení, recenze)

No nevypadá to teda moc dobře. spíš další americká sračkanina o jakémsi vítězství ducha nad režimem, alias u nás je možný úplně všechno. Korunu tomu dávají dementní scény budování basketbalového hřiště, který vidíme v každým druhým filmu o amíkovi, co někam přijede, aby jim řekl, že se můžou mít líp, naučil je číst, hrát basket a scrabble a nakonec se zamiluje do zrovna v okolí se vyskytující nádherné americké bloncky.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

mno vypada to nahodou velice dobre.. obrazove i pribeh by mohl byt zajimavy.. jinak na IMDB je v tuto chvili 8.5/10 (22 votes)

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Roger Spottiswoode je sráč. Neviem prečo mu dávajú do rúk takých hercov a rozpočet

Reklama

Reklama