Reklama

Reklama

Zbav nás všeho zlého

  • USA Deliver Us from Evil
Trailer

Obsahy(1)

Katolický farář Oliver O´Grady znásilnil stovku dětí. Jeho zpověď umožňuje nahlédnout do korupční hierarchie církve, jejíž představitelé mu poskytovali ochranu, ačkoliv o jeho jednání věděli. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Kdy už lidi konečně přestanou být debilové a přestanou poslouchat a přiživovat ty nelogické,pokrytecké žvásty?Obzvlášt když jim je předkládají zkorumpovaní,bezpáteřní,darmožroutští a ještě k tomu úchylní (!!!!) hajzlové v čele s tím šaškem ve Vatikánu.Mě prostě pod pojmem církev vyskočí pojem zlo.Jenom at je žalujou a dřou z peněz (nakradených do poslední mince).Téma je za 5,zpracování na 3.PS:Kdyby toho ten hajzl litoval tak by spáchal sebevraždu.Že má vůbec tu drzost lézt před kameru.Hovado!! ()

krabatt76 

všechny recenze uživatele

Zpracování tohoto dokumentu není úpně nejlepší (dabing) ,ale to o čem dokument pojednává je vystiženo velmi dobře.Nedokážu si představit jaké to je, být v kůži rodičů zneužívaných dětí (zneužívaná 5ti letá holka,proboha !!!!) nebo dokonce obětí samotných.Nejvíc mě,ale dostal konec, kdy se dozvíme že ( vrchní válečný štváč a masový vrah -moje pozn.) G.W.Bush na žádost Vatikánu zaručil papeži Benediktu XVI. imunitu před stíháním v USA ,které bylo vedeno z důvodu obvinění " ze spiknutí za účelem utajení pohlavního zneužívání."Hnus,hnus,hnus..Na to člověk ani nemusí být konspirační teoretik.... ()

Reklama

Wormboy 

všechny recenze uživatele

V celku zaujimavy dokument, ktory mi priniesol dokonca aj niekolko informacii, o ktorych som ani netusil...Nad samotnou temou sa rozpisovat nema zmysel, pretoze kazdy mame vlastny nazor na zneuzivanie deti hocikym, nie len cirkevnymi predstavitelmi, ktori by mali byt utociskom a nie dierou, ktorou sa naplnaju mnozstva pribehov, ktore zrejme aj tak nikdy vypovedane nebudu. 3,5/5* ()

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Ťažko tento dokument objektívne ohodnotiť, keďže obsah naozaj rapídne prevyšoval formu. Musím ale povedať, že z Olivera O´Gradyho, farára, ktorý sa aj pri spovedi o ním zneužitých deťoch dokáže priblblo usmievať, zalizovať sa či žmurkať do kamery sa mi dvíhal žalúdok. Pri podobných smradoch pomôže naozaj len kastrácia. Rovnako ladených dokumentov by malo vznikať viac a následne ich šíriť ako mor. Cirkev je jedno z najväčších ziel a je smutné, koľko ľudí jej stále slepo verí, bohužiaľ často na úkor tých najnevinnejších... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Myslim ze hlavni padouch si neuvedomuje,jake psychicke nasledky jeho ciny na svych obetech mely.V dokumentu se z toho vzpovida jen asiatka a beloch.Ostatni obeti jen mlati prazdnou slamu vzteku a nepusti si nas blize k telu.Kamarad mi jednou rikal, jak je hrozne,ze kdyz porazite a zmrzacite nekoho autem,dostanete velmi maly trest (dnes tedy uz se pristupuje take k financni kompenzaci),ale za zneuiti deti jsou extremne vysoke tresty.Tento postoj cirkve je patrny i v tomto dokumentu. Rekl jsem,ze toto zanecha horsi nasledky nez porazeni autem.Osobne je pro ne zahadou jak muze byt pro zeny sahani na kundu a kuzi tak psychicky devastujici,z toho jde az strach. ()

Galerie (4)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama