Reklama

Reklama

Led Zeppelin: The Song Remains the Same

  • Velká Británie The Song Remains the Same (více)
Trailer

Neskutečný koncert v New Yorku. Kapela, která dala směr rocku a blues. Fronta na koncert nejlepší a nejvlivnější rockové skupiny světa nemá konce. Tento fascinující film natočený na slavných koncertech kapely Led Zeppelin v New Yorku roku 1973 je přesvědčivým důkazem toho, proč je fanoušci milují. Doplňující vystoupení muzikantů, skvělé vizuální sekvence a záběry ze soukromých životů Jimmyho Page, Roberta Planta, Johna Paula Jonese a Johna Bonhama jsou vzácnými přídavky včetně dalších písní. Toto všechno uzavírá koncert v Madison Square Garden, který je dokonalým zážitkem. The Song Remains the Same/Píseň zůstává stejná a stejně tak hudební síla a zasloužené místo skupiny v rockové síni tradic. Na toto všichni fanoušci čekali. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Až po 30 tich rokoch sa mi podarilo vidieť Zeppelinov naživo. Teda z koncertu. A že to bola podarená partia hlavne z hudobného hľadiska! Tá omáčka okolo za veľa nestála a ubrala hviezdičku na mojom hodnotení filmu. Muzika týchto dnes už gigantov sa prakticky ani nedá hodnotiť menej ako maximum. Zlaté sedemdesiate roky.. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Richard Cole vo svojej knihe, ktorú napísal spolu s R. Trubom, napísal, že veľký Jimmy Page svojho času krátko po vzniku filmu The Song Remains the Same vyslovil nespojnosť s ním, neskôr film dokonca vyslovene nemal rád. Inde zaznelo (myslím, že to bol manažér Led Zeppelin Peter Grant), že to je "najdrahšie domáce video na svete". Ja ale nesúhlasím. LED ZEPPELIN je gigant rockovej hudby. A tento film je klenot medzi DVDčkami. Plné hodnotenie. "You need coolin', baby, I'm not foolin', I'm gonna send you back to schoolin', Way down inside honey, you need it, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you my love. Wanna Whole Lotta Love! Wanna Whole Lotta Love! ..." ()

Reklama

kobejn 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo čistě jen o záznam koncertu v MSG v roce 1976, nemělo by to chybu, a bylo by to za 5, ale dojem z toho vystoupení dost hatí ty pro mě dnes naprosto nepochopitelné hrané pasáže, které tu jsou zcela zbytečné a samoúčelné. Beru to tak, že v tý době to asi mělo působit avantgardně či jak (srovnání s Magical Mystery Tour Beatles se nabízí hned), dnes už to působí jen trapně. Geniální hudba nepotřebuje žádné berličky, vystačila by si sama. Vystoupení perfektní. ()

Ombe 

všechny recenze uživatele

Hmm… jako by tohle měli Zepelíni zapotřebí. Jde o splácaninu záznamu koncertu a pár neprosto smysl nedávajících scén, které mají nějak představit jednotlivé členy kapely. Za sebe musím říct, že jsem to vážně chtěl vidět, protože tu hudbu mám fakt rád, ale příště až je budu chtít zase i vidět a ne jen slyšet, tak se podívám na normální záznam z koncertu a nebudu tam mít tu haldu rušivých scén. ()

JohnFarst 

všechny recenze uživatele

Niet čo dodať. Snáď len to, že Zeppelini urobili výborný krok natočením tohto filmu. Pre ich fanúšikov povinná jazda za nezaplatenie. Najviac ma nadchli filmové pasáže počas pesničiek ako napríklad pri Dazed vylezie týpek až k tomu dedkovi s lampášom, ku ktorému sa táto psychadelická skladba totálne hodí. To platí pre všetky dokrútky, hudba k nim perfektne sadne a pozerať to je Zážitok s veľkým Z. Tiež je tu trochu poodhalené aj zákulisie takéhoto koncertu čo ste možno ešte nemali možnosť vidieť. Songs Remains The Same je proste päťhviezdičkový hudobný film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Štáb měl v plánu natočit více scén z amerického turné z roku 1975, zpěvák kapely Robert Plant a jeho rodina však utrpěli zranění při automobilové nehodě na Rhodosu v Řecku, proto bylo turné zrušeno. (HellFire)
  • Peníze odcizené ze sejfu v hotelu Drake se nikdy nenašly a nikdo nebyl z krádeže obviněn. Podezřelé každopádně bylo, že jeden ze zaměstnanců hotelu Drake brzy po tomto incidentu utekl na Jamajku. (HellFire)
  • Film je sestříhán z posledního koncertu turné, a tak je znát na členech kapely únava. (jirkis)

Reklama

Reklama