Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (8)

Vlasy

Vlasy (1979)

Já osobně mam rád celkově téma hippies. A zde je opravdu výborně zpracováno. Film je o svobodě, muzice, drogách a nakonec i přátelství na život. Rači nebudu moc psát abych nezkazil svůj dojem mím komentářem. Takže za mě Palec hore.

Prci, prci, prcičky 2

Prci, prci, prcičky 2 (2001)

Podle mého názoru nejlepší z celé serie. Ale co musím vypíchnou je ten název. Zkrátka první 3 a poslední film si nezaslouží ten hloupí překlad Prci, prci, prcičky. Díly 4, 5 a 6 ty sou sami o osobě samostatné kategorie. Proto je neberu jako jednu série. Takže za mě Palec hore.

Monty Python a Svatý Grál

Monty Python a Svatý Grál (1975)

Ach ano humor Britů je patřičně nedoceněný ale ty cp ho chápou a líbí se jim je úžasný. Rozhodně je svatý grál lepší než smysl života ale to už je zas každého názor a věc. Úžasná scéna kdy rytiř bez nohou a rukou navrhuje svému přemožiteli remízu. Já osobně jsem nadšen i třeba z toho že místo koní používali kokosy ale fanoušek rytířů se nakonec jednoho žiivého koně dočká. Jsem zpokojen i z úvodním krátkým filmem o bankéřích. Celkově tomuto filmu přikládam kladné hodnocení. Takže za mě Palce hore.

The Haunted World of El Superbeasto

The Haunted World of El Superbeasto (2009)

Rob Zombie zde rozpohyboval svůj komiks. Myslím že je to nejúžasnější animovaný film pro ''velké'' který dosud byl udělán. Nic podobného jsem zatim neviděl a ani neslyšel. Je to úžasné zpracování celého filmu. Songy ke každé situaci jako ''k čemu je zombiee šála?'' je skvěle promyšleno a proto si tento film zaslouží plný počet už jen kvůli své originalitě a hlavně chlápkovi kterej dělá EJOUUUUUU. Takže za mě Palec hore.

Led Zeppelin: The Song Remains the Same

Led Zeppelin: The Song Remains the Same (1976)

Dá se říct že je to vlastně jen záznam z koncertu s trochou té filmové dodělávky na každého z muzikantů. Každopádně je to geniálně provedené a mě se to dosti líbilo. Ačkoli jsem hlavně poslouchal tu boží muziku kterou tyhle legendy dokázali dělat a kvůli té muzice rozhodně plý počet hvězd. I love Led Zeppelin! Takže za mě Palec hore.

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Jednoznačně nejde komentovat každý film zvlášť. Nebo spíše já to nesvedu. Proto zde vyjádřim cit k tomu dokonalému ztvárnění Pána prstenů. Na začátku by nikdo nečekal že se to může povést až takhle skvěle. Každopádně povedlo. Velkolepá bitva na závěr ságy kde bylo všechno co má člověk na těchto filmech rád, možná jen chyběla smrt nějakého hlavního hrdiny třeba Froda to je asi taková zbytečná postava, leč to je můj osobní názor. Ovšem do gromady to je nádherný celek ve kterém jsou naprosto úžasně zpracováni skřeti, prostředí i vše okolo zkrátka nemam výtky. Takže za mě Palec hore.

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Ach...Balzám na duši. Myslím že každý kdo aspoň trochu zná Tarantina tak si u něho všiml lásky dialogů v cizich jazycích, tady jich nebylo málo. Postava kterou ztvárnil Christoph Waltz je dokonalá už protože sám Waltz ovládá tolik jazyků. Určitě stojí zazmínku to že tu dostávali náckové po hubě a když Hitlerovi úplně roztříleli ksicht bylo nádherné ztvárnění minulosti na které si dal Tarantino záležet a proto je to tak úžasný film. Takže za mě Palce hore.