Plakáty
Detektiv Michael Turner (Michael Paré) vyšetřuje záhadná úmrtí, ke kterým
dochází v jednom z nejlépe střežených vězení. To, co na začátku vypadalo
jen jako další sebevražda, se nakonec rozvinulo ve vyšetřování tajemné vraždy,
v zuřivý souboj odhalit nevysvětlitelné. Začíná souboj s časem. Pomstychtivý
duch, který obchází věznicí, si totiž hledá další oběť. (videofil)
Djkoma
Je těžké nedat odpad tak špatnému filmu, ale minimálně jedna světlá chvíle tu je a objeví se hned na začátku. Je to manželka prvního mrtvého celého filmu jen ve spodním prádle a v podvazkách. Zbytek je pouze obrovská nuda, která si bere to nejhorší z nejjednodušších klišé okolo smrtí ve věznici. Herci zapomněli své schopni doma, nebo je nikdy neměli a divák se nemá na co dívat. Zamrzí také Tom Sizemore, který už asi neví, ve kterém filmu by měl hrát. Danny Trejo je tu spíše jako ikona než jako herec a celé to není hororové ani mrazivé, ale zpotíte se nudou...(24.7.2008)
LIVINGDEAD
odpad!Já už opravdu nevím..... Lidé co takovému BIG béčku dají 5*, musejí být zoufalci sledující jen ČT1, NOVA a co si svátečně pustí film na DVD. Protože tento film je opravdu béčko nejbéčkovatější! Čekal jsem to, když jsem viděl, že hlavní roli hraje Michael Paré, protože ten hraje pouze ve filmech označených "SHIT"! Děsná nuda, trapné triky, otřesné herecké obsazení a obsah....... škoda mluvit. Malá běhna, spálená za živa, snažící se zabíjet vězně, vidíme jen jakýsi kinematografický obrys, občas nějaký oheň, žlutá barva s červenou..... a tím to končí! Hrůza, hrůza, hrůza a maximální ODPAD! I má náctiletá sestra řekla, že takovou sračku ještě neviděla!(22.6.2008)
Smok
Objavovanie častí starého zamurovaného krídla väznice a duch v peci uhoreného dievčatka boli pre mňa lákadlom na pozretie, ale okrem spomínaného už je tu len málo vecí na vyzdvihnutie. Snáď ešte pár duchárskych ľakačiek, po ktorých by som mohol ísť do pekární posýpať makovníky, ale tie ja považujem skôr za nástroj psychického filmárskeho týrania.(4.7.2008)
Pilda17
Neoriginální béčkový horor, který je hodně špatně zahraný. Příběh je špatný a děj také nic moc. Chvilkama je film opravdu na usnutí. I když pár slušných momentů ve filmu bylo, ale opravdu jen pár. Přesně tak si ale hororory nepředstavuji. Aspoň, kdyby atmosféra či prostředí byli dobré, ale ani tím film nevynikal (bohužel).(2.1.2010)
fcreading
Maximálna bezpečnosť väzenia môže byť vašou konečnou zástavou. Nie moc významný B-čkový horor v hlavnej úlohe Michael Paré. Na filme nezaujme skoro nič, čo by stálo za zmienku okrem gore. Neuvidíme žiadnu nahotu, mučenie a tak amaterizmus zo strany režiséra ostáva nevyužitý. Moje hodnotenie sa zo 100 percent, zmenilo po druhom pozretí len na 40 percent...(28.5.2010)
Karamanlis
1000x obohrané klišé, negatívne umocnené lacno pôsobiacimi vizuálnymi efektami. Zhruba do prvej polovice nového milénia ma takéto duchárske horory celkom brali, s pribúdajúcimi rokmi sa však moje nadšenie pre ne akosi vytratilo. Tie rádoby prekvapivé konce sa na seba začínajú podobať ako vajce vajcu, aby som však nebol iba kritický - duch spáleného dievčatka mal čosi do seba a prítomnosť Dannyho Treja taktiež potešila.(21.7.2011)
Maty85
Takovej průměrnej béčkovej horůrek, kterej ma dobré herecké obsazení a temnou atmosféru od začátku do konce. Btw. škoda, že třeba takovej řezník "Danny Trejo" více nezasahoval do děje a trošku to tam neoživil.(13.7.2008)
Tomasso001
Slabý, neoriginální, místy nelogický a ne moc dobře zahraný horor, navíc už mi ty duchové v holčičí podobě lezou krkem z Japonskejch hororů, kde jsou v každým druhým. Zezačátku bomba, ale už je to ohrané(21.10.2008)
cariada
Na začátku se bachař doma odpráskne a přitom nemá dva prsty na ruce. Tentokrát jsme ve věznici, kde vězni páchají sebevraždy, ale jsou to opravdu sebevraždy..... Vyšetřovatel s krásnou doktorkou se tomu snaží přijít na kloub. postupně se to celé vymyká kontrole a vše má spojitost z minulostí a bývalým ředitelem a jakou si vraždou malý holky. To vše se děje při ohni či u kotle. Scény jsou docela dobré, ale zpracování a děj se už slabší. Konec je taky docela odfláklý.(24.4.2009)
jefff
Co mi Výheň po shlédnutí řekla? Za 1. Michael Paré je asi nejhorší herec na světě (evokuje ve mě Joeyho Tribianiho z Přátel), 2. Je to zhmotněná nelogičnost a stupidita, 3. a hlavně, že jsem ztratil téměř 90 minut života. Ale abych jen nekritizoval, překvapivě příběh vcelku nenudí a svým tupým způsobem plyne svižně kupředu. K dopracování se konečných titulků je třeba nevěnovat se otázkám typu: proč se to a to událo, jak je možné že se tohle stalo a co tim sakra mysleli.. a mnoho dalších jim podobných.(4.1.2011)
Zevon
odpad!Bez komentáře, největší šmejd, co jsem letos shlédl. Myslel jsem, že vyhraje příšerná tchýně, ale jak jsem právě viděl, úroveň zábavy může poklesnout do nových hloubek, jen stačí trochu experimentovat s neznámým obsazením. Fuj!!!(11.7.2008)
TERRORDROME
Ďalšia chobotovina o pomstychtivom duchovi malého dievčatka čo vylieza z kotolne a zabíja ľudí. Tentokrát to nie je japonka a dej sa odohráva vo väzení. Nuž, videl som aj horšie, ale ten poondený suchý televízny vizuál a všadeprítomná oplieskaná rutina ešte žiadnemu filmu nepomohli a my diváci môžeme len bezmocne prskať. Tvorcovia sa topia v bahne nudného stereotypu, navyše koniec je silno nezmyselný ( nie že by zbytok filmu bol nejako extra zmyselný ). No a Danny Trejo je tu zrejme len preto že jeho meno dokáže pritiahnuť pozornosť divákov ktorý by si to inak nepozreli. Takže BU-BU-BU, už sa bojíte?(27.2.2012)
azumi
Zas tak špatné to nebylo. Příběh, herci, kamera nic moc, ale pár lekaček tam bylo a dokoukat se to dalo. Navíc ohořelá holčička byla docela slušně udělaná :)(24.6.2008)
smazilek
Film začal docela dobře, alespoň z mého pohledu ... čekala jsem zajímavou duchařinu, a protože není těžké mě vystrašit , bála jsem se dopředu :-o)). Ovšem "zlej duch" mě nijak zvlášť nepoděsil, až na pár lekavek. Nic moc. ZVlášť v závěru to bylo silně nelogické.... chvilkama až k smíchu :-o)))))(27.6.2008)
dc
odpad!No tak to už je teda opravdu moc! Podle mne má horor nějaká pravidla, a pokud ta se nedodržují, tak se jedná o totální ubohost. Podle mne v hororu umírají lidé, kteří si to více, či méně zaslouží (bydlí na indiánském hřbitově, lezou tam. kam nemají, jsou příčinou toho, že se děje něco "hororového", popřípadě jsou to američtí studenti, kteří si zaslouží chcípnout vždy). Tady umírá zrovna ten, kdo se namane - vinen nevinen - co z toho. Mělo by být pochopitelné, proč se děje něco "hororového" - tedy příčina (přečtení formule, neuznaný dement, kousl mne vlkodlak, anebo - jsou na plátně američtí studenti). Tady, když se dojde do okamžiku, kdy je třeba, aby divák pochopil příčinu všeho dění, uchýlí se režisér k jakési hromadné halucinaci, v rámci níž je nám promítnut flashback se základní zápletkou - prostě ubohost a ztráta času. fuj(30.6.2008)
| Na DVD od: | 23.06.2008 Bonton |
|---|