Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (58)

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Ultimátum debilit! Představte si svět, ve kterém filmaři hulí trávu. To ještě není tak neobvyklé, a je to dokonce možné, ale představte si, že jí hulí asi stejné množství jako X Doležal. Peter Dinklage tak neskutečné přehrává, až je to vtipný, podobně jako Uma Thurman v Percy Jackson. Děj nestojí za řeč, ale nedá se tomu filmu vytknout humor. Alespoň v anglické verzi, protože v češtině, humor jistě ztrácí na vtipnosti. Pro děti to je ale úžasný výplach mozku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to náhodou, ale popravdě, docela mě to zaujalo, takže už proto nemůžu dát odpad, i když ten film se na odpad naprosto dokonale hodí. Zajímalo by mě ale jestli tohle ocení děti, řekl bych že jo, protože ten film je určen hlavně pro ně a fakt je, že občas jsem se u nějakých narážek zasmál i já. Sice nesmysl, ale docela zábavný nesmysl. ()

Reklama

baXter 

všechny recenze uživatele

"Dogfish" :D Uderdog je proste psi superhrdina ktery ma naprosto vsechno co k takovemu hrdinovi patri, vcetne schopnosti mluvit. Ano, je to umělé, ohrané, stupidní, detske. Ale co ? Deti se u toho pobavi alespon tak jako ja a hulici z toho budou mit rozhodne velmi pestre stravenou hodinku a dvacet minut :) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tomuto filmu sa nepodarilo prekročiť tieň rodinných filmov s hovoriacimi zvieratami, a to i napriek tomu, že mal k dispozícii psa disponujúceho schopnosťami Supermana (na ktorého tu bolo požehnane celkom vydarených odkazov). Postavy sú šablónovité a vývoj deja veľmi predvídateľný. Úroveň spracovania je ale na celkom dobrej úrovni a humor tiež funguje obstojne, takže nakoniec je to len ľahký podpriemer. 5-/10 ()

Mum 

všechny recenze uživatele

There is no need to fear Underdog is here. Když zkřížíte Supermana, Spidermana a pohádku pro děti dostanete Underdoga. Na druhou stranu to bylo velmi příjemné podívání se spoustou nápaditých scén a dobrých vtipů. Sice to asi nejsou celé 4*, spíše 3,5, přece jen už jsem z toho naivního dětského pohledu trochu vyrostl, ale i přes to celkově určitě spokojenost. Konec konců, je to pro děti a tak bychom na to měli i tak nahlížet. Dospělí budou při séně kdy Underdog sežere modrou pilulku a získá zpět svoje super schopnosti otáčet oči vsloup, ale co:) Zápletka je alespoň z poloviny dobrá a pro 10leté dítě zcela určitě úžasná. A létací mluvící pes je prostě k sežrání. Do you want me to bark three times or say the word bark three times? ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Odkazy na původní seriál: tajná identita jako milý a hodný pejsek Leštidlo / mluvení v rýmech / způsobování škody na majetku během zachraňování / tabletky jako zdroj super síly / převlékání se do kostýmu v telefonní budce, která se pak rozletí / vysvětlování davu: "Nejsem letadlo, ani žába a už vůbec ne blesk. Jsem jen starý dobrý Superpes!" (HappySmile)
  • V domě, kde bydlí Superpes, jsou k vidění cereální výrobky od firmy General Mills. Původní seriál Underdog byl vytvořen reklamní agenturou společnosti General Mills k propagaci jejich výrobků. (HappySmile)
  • Hlavní psí hrdina je rasy bígl, jeho kamarádka Polly je Kavalír king Charles španěl (BlackHood)

Reklama

Reklama