foto

Billy Silvia

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ošetřovatel
2010 Město
Prokletý ostrov
2009 Staří a neklidní
2008 Oko bere
2007 Gone, Baby, Gone
Superpes
2006 Podsvětí
Skrytá identita
2004 Poslední výstřel

TV seriály

2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
2006 Bratrství (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace