Horká krev

Komedie / Thriller / Horor / Mysteriózní

Austrálie / Německo / USA, 2000, 82 min

Kimble Rendall

Guy Gross

Znesiteľný béčkový horor, ktorý ak neberiete vážne, máte šancu sa baviť. A ten koniec, kde sa z vraha stala kolomaž. Smial som sa na plné gule.(26.5.2007)

• Eldrick

Hrozná srágora provařená všemi známými klišé. Mimochodem: Kylie Minogue se tu objeví sotva na 5 min.(23.7.2005)

• SeanLSD

No, nápad to nebol zlý, hoci za originalitu by som ruku do ohňa nedal. Téma o prekliatom filme by sa dala spracovať poriadne drsne alebo s veľkou nadsádzkou, ale keď sa námetovo ( relatívne ) sľubný, ale réžijne veľmi podpriemerný film začal topiť v tých najotrepanejších klišé, takmer som sa chytal za hlavu. - To si snáď zo mňa niekto robí srandu, nie ? - Ja sa síce vydesím aj pri večerníčku a tak som s unaveným zvyškom zvedavosti čakal aspoň to "šokujúce" rozuzlenie . . Prekvapenie to teda bolo . . Pri filme tak slabých kvalít by mi to ani toľko nevadilo, ale keď si tam "Stelesnenie tvorivej energie filmu" začalo veselo žvaniť, tak to bolo totálne v hajzli. - Videl som už všeličo, ale mohol niekto TOTO myslieť vážne ? - Akoby som naozaj za kamerou videl partu rozšantených študentov, ktorí si povedali, že idú stvoriť tú najnemožnejšiu a najnepoužiteľnejšiu sračku. Za čo udeliť aspoň jedinú hviezdičku ? Za celkom pekný záverečný roztápací efekt, hlavnú hrdinku, ktorá vyzerala ako blonďatý klon Neve Campbellovej alebo za Kylie Minogue, ktorú som si ani nevšimol ? Mohli by sme sa pozastaviť nad myšlienkou, že tvorcovia chceli iba zábavnou a odľahčenou formou poukázať na skutočné nebezpečenstvo z "tvorivej energie filmu" . . . Každopádne, kritizovať vie vraj každý a kto niečo neskúsil urobiť, nech je radšej ticho. Keby sa mi ale náhodou podarilo takéto veľdielo, asi by som ho tiež preklial . . .(8.9.2006)

• Avathar

Pravdupovediac, čakal som niečo omnoho horšie. Ale nakoniec sa mi dostalo peknej naivnej hororovej komédie, ktorú zrejme natočil veľmi veľký fanúšik Haloweenu a ostatných slasherov. O hercoch je pravdaže škoda hovoriť, všetci do jedného sú otrasní, ale tiež zábavní. Chvíľu som premýšľal nad tromi hviezdami, ale celá "pointa" a nechcene smiešny záver ma donútili ísť s hodnotením nižšie.(10.7.2006)