Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadprirodzený príbeh o bezohľadnom sériovom vrahovi, ktorý prežil trest smrti na elektrickom kresle. Väzeňským strážam sa nepodarí vyhnať z vraha zlo, a nechtiac uvolnia vražedné monštrum. Výsledné kraľovanie násilia s extrémnym mučením nastavuje nový štandard pre hororový žáner. (JohnRambo)

Diskuze

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

andrea027:  Mě stačil přečíst tvůj příspěvek a hned mě napadlo že jsi blbá.

paolito

paolito (hodnocení, recenze)

originality to sice moc nepobralo, ale natočené je to celkem slušně, narozdíl třeba od Dungeon siege. že by chvilkové osvícení?

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

Zaplman pokud mám dobré informace tak není je to normální Uweho Boll který je údajnou odpovědí na sračky typy SAW a HOSTEL co sem četl doporučuji nic neočekávat

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

nejvíc se tu vykrádá ve velkém Shocker už to křeslo a další znaky takže originalita žádná

petero

petero (hodnocení, recenze)

Konečne niečo iné ako herná adaptácia. Týmto by si mohol zlepšiť reputáciu.

prome

prome (hodnocení, recenze)

zda se mi to ? nebo jsem nektere zabery z traileru videl uz v jinych filmech...

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnocení, recenze)

Mr. Uwe zacina kopirovat Ruggera Deodata! Oh yeah, tento film bude PECKA! For 5 minutes we have to endure a barrage of real-life footage of animals being tortured and killed. Whimpering foxes being skinned alive and beaten. Baby seals being clubbed... a skinned animal that looked like a dog suffering, obviously dying very slowly, dogs getting their skulls crushed in by heavy boots. Dr. Boll apparently doesn't understand that by revolting an audience with animal torture he's not a successful horror director.

POMO

POMO (hodnocení, recenze)

Moeller, Pare... Boll konecne zaparkovava v spravnej spolocnosti.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

No problem je ze by ti tie vajcia a paradajky boli na nieco iba ak co sa tyka filmovej premiery, tam by ten zmrdlik Uwe aj mohol byt, ludia by ho vidlami hnali kade lahsie :D

genetique

genetique (hodnocení, recenze)

Škoda, že jeho filmy nedávajú v kinách, chcel by som vidieť reakcie divákov pohromade :D. Určite by som si pripravil pár paradajok a surových vajec.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Uwe konečně odhodil herní adaptace a točí naprostou pecku!

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama