Reklama

Reklama

Pravidla násilí

  • Velká Británie Straightheads (více)

Obsahy(1)

Napínavý a opravdu brutální thriller vypráví o ženě ze střední třídy a jejím příteli, kteří se po noci plné vášně vydávají na nóbl večírek. Na cestě je však přepadá banda násilníků, kteří muže zmlátí a ženu krutým způsobem hromadně znásilní. Strašný zážitek vyvolává v traumatizované dvojici touhu po pomstě, a proto se ihned poté, co se jen trochu vzpamatují, oba chopí zbraní. Se západem slunce odhodlaná dvojice začíná svou odplatu. Nic je nezastaví a útočníky čeká opravdu trýznivá krvavá lázeň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ja osobne som neočakával ani STRAW DOGS (ktorý považujem za debilný), ani I SPIT ON YOUR GRAVE (odpad!) ani DELIVERANCE. Očakával som skôr tvrdé, úderné ale spravodlivé DEATH WISH s "porciou" sexi agentky SCULLYovej. Napriek krátkosti snímky som však už v polovici pochopil, že režisér sa naočkoval nudou a túto "vakcínu" sa rozhodol implantovať aj divákovi. Nerozvinul ani exploitation, ani psychologickú drámu. Navyše sa rozhodol pre to najhoršie čo mohol, pre akúsi jalovú morálnu očistu a odôvodnenie či skôr vysvetlenie násilia. U mňa bez katarzie a so zívaním. Nuž GILLIAN, osobne sa modlím aby AKTY X 2 boli megahit. (19.9.2007) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Celý priebeh a dej mál slušný nábeh na sympatické hodnotenie v podobe troch hviezdičiek. Nápad síce za zmienku nestál, ale dobre sa na to pozeralo najmä vďaka sympatickým hercom (obzvlášť sympatickej Gillian) a aj vďaka deju vďaka tomu, že mal pomerne dosť rýchly spád a nenudil. Potom prišli záverečné minúty a vo filme nastal absolútny kolaps. Úplne neprofesionálne nezvládnutý hlavný zvrat, všetko to bolo uponáhľané a všetko to potvrdil záver, akoby sa niekde vyparili niekde záverečné dve-tri minúty, ktoré by záveru dodali správny tvar. Škoda. 50%. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu, ne moc zajímavej.... až teda na pohled na Gillian, ač stará, ještě se na ní dá dívat. No a pak ta drsná scénka, to byl asi jedinej vrchol filmu, pak zase nuda, nuda a na konci najednou kde se vzalo tolik hrdinství v Adamovi, kterej se po násilném přepadnutí nemůže ani sám uspokojit před zrcadlem, natož pak Gillian, nedokáže odtáhnout zabitého psa....? To nevím, ale zase to bylo o něco zajímavější. Ale nakonec to ušlo. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Syrový a surový psychothriller s lehce mlhavým až nejasným zamyšlením o brutalitě, násilí a hlavně odplatě. Realisticky nasazené charaktery a jejich celkem uvěřitelná traumatizovaná změna, dává celkem zajímavý podklad pro jejich následné chování a hlavně konání. Vyhrocený závěr ... good. Jen se trochu ptám, proč tu vlastně tohle dílko je. Asi aby "šokovalo" jednou nadbytečnou erotickou scénou a jednou funkční a skutečně hodně brutální scénou. 60% a never more, neboť je to hustá depkařina. ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle, ze melo byt thriller/drama??? To bylo tak blby, ze by to nefungovala ani jako parodie! Gillian a jeji vyklepanej nabijec jako jedna z nejblbejsich dvojic, co jsem ja osobne na televizni obrazovce videl. Boze, to byla picovina! Dejte mi funkcni kameru a do rana vam natocim tri podobny nesmysly a jeste k tomu vypiju basu piv. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama