Reklama

Reklama

Pravidla násilí

  • Velká Británie Straightheads (více)

Obsahy(1)

Napínavý a opravdu brutální thriller vypráví o ženě ze střední třídy a jejím příteli, kteří se po noci plné vášně vydávají na nóbl večírek. Na cestě je však přepadá banda násilníků, kteří muže zmlátí a ženu krutým způsobem hromadně znásilní. Strašný zážitek vyvolává v traumatizované dvojici touhu po pomstě, a proto se ihned poté, co se jen trochu vzpamatují, oba chopí zbraní. Se západem slunce odhodlaná dvojice začíná svou odplatu. Nic je nezastaví a útočníky čeká opravdu trýznivá krvavá lázeň. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER Adam mne svým věčným fňukáním neskutečně štval, ale nakonec to byl právě on, kdo dokázal důsledně dotáhnout do konce to, do čeho ho jeho umanutá partnerka navezla a od čeho pak utekla jak malá holka. Sentimentální a přiblblá scéna z konce filmu ("Kam jedeme?" "Do bezpečí!") je už jen logickým vyústěním předchozích nelogičností v jednání postav a celý tento - sotva průměrný - psychothriller sráží ještě o jednu * dolů. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

CITUJI: text distributora : ...útočníky čeká opravdu trýznivá krvavá lázeň...... Po shlédnutí filmu mne tato věta opravdu rozesmála? Trýznivá krvavá lázeň? Proboha kde? Jeden byl znásilněn puškou, (při scéně nebylo nic vidět) - no ať nežeru - asi 1 s byla vidět holá prdel! A ti ostatní útočnící byli zastřeleni puškou do 5 sekund! Tak kde sakra byla ta trýznivá krvavá lázeň? Ke všemu otřesný příběh, znásilněná Gillian, která si vyloženě o to říkala, namyšlená nesympatická děvka na první pohled .... a ustrašený, vytřepaný rádoby 23 letý mladíček, ale hraje ho jaksi strhaný 31 letý herec! Úděsný film a ještě úděsnější herecké výkony! Škoda mluvit! Film jsem sháněl na DVD - totiž obsah mne zaujal, díky bohu, že ho nakonec dával FILM+. Asi bych si pak rval vlasy! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Za začátku jsem měl z příběhu pocit, že Gillian Anderson, která je mimochodem krásná až běda, skrývá nějaký tajemství z minulosti. Po asi patnácti minutách bylo po pocitu a začínal jsem mít druhej pocit, že Gillian Anderson , která je mimochodem krásná až běda, je jedinej důvod proč se na to dívám. Konec filmu jasně dokázál, že můj druhej pocit byl už správný, bohužel. Jo a ještě něco, ani jsem netušil, že Gillian má tak krásnej zadek, pozorný divák zaměřující se na klíčové detaily filmu si toho musí jasně všimnout. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Po pravdě řečeno, film o ničem. Navíc oficiální text distributora popisuje asi trochu jiný film, obzvlášť poslední dvě věty nějak nesouhlasí s realitou. Tvůrci by asi rádi nastolili palčivé otázky a předestřeli morální dilemata, možná i chtěli překvapit koncem. Nic z toho se nepovedlo. Palčivých otázek a morálních dilemat jsem si užil např. kdysi dávno po shlédnutí Krátkého filmu o zabíjení, ale tady zbyl jenom pocit, že jsem místo sledování měl jít spíš spát. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné co mi tento film dal, byly kozy bývalé agentky "Skalijové" z Akt X! Ale jelikož jsem si je přál vidět ve svém nejdrsnějším pubertálním období... teď už jsem to tak moc neprožíval. Druhý důvod proč jsem na tento film koukal byl můj oblíbený herec Danny Dyer. A výsledek? Hrozný film s hrozným příběhem a hroznýma hereckýma výkonama! Velký palec dolů - 1% (za ty kozy)! ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama