Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tento film opravdu ne, naprosto zbytečná strávená hodina a něco s tímto filmem, tak komedie prostě nemusím, tenhle film měl být snad pokus o romantickou komedie, ale vyšlo z toho akorát trapný nemastný film, který by měl snad mít jen na jednu hvězdičku, ale už kvůli herci Jason Biggs, hodotím takto, i když on není můj oblíbený herec, přesto aspon on chvílemi dával do tohoto filmu nějakou to štávu, ale to je moc málo, rychle zapomenout, ()

brando odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduchá rovnice: Moje zvyšující nechuť vydržet tenhle patvar v kině až do konce, byla v přímé úměře mého těšení se na to, až ho tady hodím do odpadu. Film je scénaristicky bezradný, stále se jednotlivé motivy otravně vracejí (vemu si ho / ji , nevemu si ho / ji ) , ubývající čas nenabízí nic zajímavého. Ani dobře obsazený Joe Pantoliano film nemůže zachránit. Nejhorší film na kterém jsem v kině kdy byl. ()

Reklama

Greg25 

všechny recenze uživatele

Šílená groteska, která se scénaristovi krapet vymkla z rukou. S Amorovým úletem je to jako na houpačce, takže perfektní scény střídají ty poněkud trapné, či lehce ukřičené. Jako celek to taky nepůsobí úplně celistvým dojmem. Na druhé straně to nepostrádá nadhled i jakousi vyhrocenost některých situací, které tomu dodávají šmrnc. Romantické to vlastně taky moc není, ale pár vydařených originálních vtipných scén se tu najde. Každopádně netradiční, a to se v daném žánru cení. 60% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z řady bláznivých komedií, od které jsem si mnoho nesliboval, avšak chtěl ji vidět, protože mě rozesmála ukázka, která obsahovala všechny nejvtipnější scény. Přesto Amorův úlet není jen bezduchou šíleností plnou nechutných vtipů, těch se autoři právě vystříhali. Jason Biggs je sympaťák, Isla Fisher prokázala svůj komediální talent už v Nesvatbových, Michael Weston je ostřílený komediální herec, ostatní postavy, především rodičovské taky nejsou špatné. Zkrátka Amorův úlet je komedie, která neurazí, ale ani závratně nenadchne. ()

D28 

všechny recenze uživatele

Po chvíli sledovania ma napadlo-toto sa malo volať Bláznivá, hlúpa láska.Nenašla sa tu jediná postava, ktorá by sa nesprávala bláznivo alebo hlúpo.A preto celkom nerozumiem tomu, že nakoniec film nebol ani hlúpy,ale ani dostatočne bláznivý a rehotavý, čo vlastne mal.Prevládla romantika, avšak priemerná.Jednoducho mi chýbal vtipný Amor. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama