Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Elyurias 

všechny recenze uživatele

První třetinu jsem zabila úvahami nad tím, jestli bych taky radši neumřela, kdyby mě někdo požádal o ruku tímhle stylem, druhá třetina byla v celku zábavná, ale závěr naprosto zlikvidoval jakkýkoliv můj příznivý dojem z předchozích částí... opravdu? všichni spolu žili šťastně ve vězení až do smrti? a podplatili soudce mixérem? to už na mě bylo moc... ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pan reziser by si mel uvedomit, co chtel vastne natocit. Jestli prijemnou romantickou komedii, ktera ma humor na urovni nebo obycejnou romantickou saradu s primitivnimi hlaskami. Tenhle film obsahuje oboji, ale toho druheho ma pozehnane vic. Je to skoda, protoze pribeh mel velky potencial a urcite se dalo vytezit vic, kdyby si za stul sedl nekdo, kdo tomu rozumi. Isla Fisher je nadherna holka, moc se mi tam libila a i Jason Biggs uz dospel a pochopil, ze se nataci i jine filmy, nez jen prici prici prcicky... 5/10 ()

Reklama

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Mám rád bláznivé, romantické komedie. Mám rád i Islu Fisher. A tek není divu, že se mi i tento film celkem zamlouval. Originální nápad, nádherná Isla a poměrně vtipný Bigss. To všechno funguje dobře, a tak se děj svižně a jistě line kupředu jasným směrem. Jediné, co mě mrzí, je jistá nedotaženost a nevyužitý potenciál. Ze situace, kdy se dva naprosto neznámí lidé ocitnou v jednom bytě a mají fungovat jako pár se vším všudy, se dalo "vytřískat" mnohem více vtipných momentek. Takhle - bohužel - jen za 4*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zo všetkého si musíte najprv uvedomiť že toto je romantická komédia a je to dokonca americká romantická komédia takže s tohoto by ste mali počas sledovania filmu vychádzať. Nečakajte žiadnu originalitu a budete sa celkom slušne zabávať. Veľmi sympatický pár je natoľko zaujímavý že sa nebudete vlastne ani nudiť.Skôr to čakajte od úplne hlúpych vedlajšých postáv, ktoré vlastne podkopávajú filmu tie slabé nožický na ktorých stojí. Jasný a viditeľný dôkaz toho podkopávania uvidíte vo finále kde sa VŠETCI stretnú a za 2 minuty sa všetky ich spory vyriešia. Hotovo . Bodka a musím uznať že je to najhorší koniec v romantickej komédií aký som kedy videl. Ale zase prvá polovička je sympatická a celkovo je to pohodový film , ktorý si treba pozrieť s priaťelkou a možno aj niečo bude. Takže také priemerné 3,* aby sa nepovedalo. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to chtěl vypnout po 6 minutách ještě než skončily titulky. Pak se objevila jedna dívka, a ta byla celkem roztomíilá asi jako štěně. Jenže na zbytku i humoru se nic nezměnilo. Proto se mi po dalších 30 minut vkrádala myšlenka, zda na to nekoukám jen kvůli ní. Celkem po 41 minutách už sem to nevydržel a končím. Na to se nedá koukat. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama