Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Psema 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jak se dalo očekávat. Snadno napadnutelný slabší průměr, u jehož hodnocení záleží spíš na divákově toleranci než filmových kvalitách. Scénář má několik světlejších momentů, pár WTF scének, ale výraznější dramatický oblouk mu chybí stejně jako pořádná porce sýra na mých dnešních špagetách. Nebýt fajnového Biggse a snad všude stejné Isly Fisher, šel bych mnohem níž. 5/10 ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tenhle nenápadnej film je opravdu milé překvapení. Moc jsem od toho nečekal a o to víc jsem spojkojen. Filmy s Jasonem Biggsem mám rád, ani tady se nevyhnul rad od otce a daru v podobě erekčního kroužku :) Hodně dobrá je jeho nová filmová partnerka Isla Fisher ta je opravdu k nakousnutí a správně trhlá. Tahle romantická komedie se dá určitě skouknout víckrát a rozhodně nebude nudit. Závěrečná scénka ve vězení je dost dobrá. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Velice podivná romantická komedie, kde se ,,snoubí,, trapné scény s vynikajícími nápady / příjemní herci s otřesnými atd... Co se týče kladů, tak jednoznačně nápad, že jen tak řeknete servírce ,,Vezmeš, si mě?,, a ona řekne ,,Ano.,, , ač Vás vůbec nezná. Hlavní dvojice se povedla a scény s nimi mají své kouzlo. Mezi zápory jednoznačně patří: nechutné scény s Biggsovími rodiči + trapný expřítel Isly Fisher + její nesympatičtí rodiče (kde se ,,vtip,, snaží tvořit skrze židovství) + otřesný otce na útěku + šílené scény s policií + ,,vtipní,, a ,,zajímaví,, kamarádi Isly + neustálé snové diskuze s mrtvou přítelkyní (kterým nasadila korunu diskuze v kostele) atd.. => Kdybych bral v potaz pouze ústřední dvojici + Islynu kamarádku (a nahradil ji za někoho normálního) a Biggsova dlouholetého kamaráda, tak bych řekl kvalitní romantika co má zajímavý nápad, herce i průběh a měl by tak na pěkné 4* možná i víc.. a kdybych vzal ten zbytek tak by to byl jasný odpad. Dávám 2z5. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Šílená groteska, která se scénaristovi krapet vymkla z rukou. S Amorovým úletem je to jako na houpačce, takže perfektní scény střídají ty poněkud trapné, či lehce ukřičené. Jako celek to taky nepůsobí úplně celistvým dojmem. Na druhé straně to nepostrádá nadhled i jakousi vyhrocenost některých situací, které tomu dodávají šmrnc. Romantické to vlastně taky moc není, ale pár vydařených originálních vtipných scén se tu najde. Každopádně netradiční, a to se v daném žánru cení. 60% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sice taková jakože blbost a navic s romantickym nádechem, ale na druhou stranu slušná oddychovka s několika veselejma fórkama, ktery mě kupodivu od srdce rozesmály. Nebo od střev, to už nevim. Každopádně jakože Biggse moc nemusim, tady mi ani nevadil a Isla Fisher je zas docela koukatelná kočka, takže tak... Jinak téměř dokonale "happy" happy end se dal čekat, ale proč ne, když to pak už jede v koleji jasně vedoucí ke štěstí ever after. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama