Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Hrus odpad!

všechny recenze uživatele

Taková blbost, že to ani Isla Fischer nevytáhla na jednu hvězdičku. Veškerý humor spočívá v příšerné trapnosti (příklad Isla se romanticky dívá na Jasona Biggse, jenže má ve vlasech špagety, takže se nedíváte na nic jinýho než na špagety. Ve chvíli, kdy otec jako svojí radu synovi do života vytáhl povzbuzovač erekce, jsem to chtěl vypnout. Ani jednou to nebylo vtipný, mnohokrát to bylo trapný. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení ke kterému mě umluvila přítelkyně, po nějakém tom sebepřesvědčování a vnitřních teoriích o různých podobách smrti, jež nastanou při nadcházejícím sledování jsem film tedy pustil: 1.minuta...přichází Jason v Amorově úborku...leknutím málem polykám skleničku se šťávou..2.minuta...natírání olejem...hehe..začínám se trošku usmívat, doluji šťávu z ucha a bojím se příchodu naolejovaného amora do restaurace..čekám pořádnou trapárnu..5.minuta...tak ne, trošku trapný to bylo, ale úplně jinak než jsem myslel..začalo se mi to líbit, přistoupil jsem na jiné podání romantické komedie a hle..ono to bylo vážně úsměvné, sice nijak excelentní, ale úsměvné a s milými herci. Snad bych trošku přibrzdil ty rodičovské eskapády, tam už to začínalo sklouzávat k menším větším ulítlostem..ale nesklouzlo to..takže celkově tak 60%..já se bavil, přítelkyně také :) ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pan reziser by si mel uvedomit, co chtel vastne natocit. Jestli prijemnou romantickou komedii, ktera ma humor na urovni nebo obycejnou romantickou saradu s primitivnimi hlaskami. Tenhle film obsahuje oboji, ale toho druheho ma pozehnane vic. Je to skoda, protoze pribeh mel velky potencial a urcite se dalo vytezit vic, kdyby si za stul sedl nekdo, kdo tomu rozumi. Isla Fisher je nadherna holka, moc se mi tam libila a i Jason Biggs uz dospel a pochopil, ze se nataci i jine filmy, nez jen prici prici prcicky... 5/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me celkem prijemne prekvapilo, cekal jsem neskutecnou traparnu a nakonec to bylo prijemny. Vtipu tu sice moc neni a tech brutalnich tu je jen minimum, ale jinak film hezky odsejpa a hlavne mi prislo, ze tu je vcelku kvalitni scenar, takze film dokaze parkrat prekvapit. Co se tyce hercu, tak Isla je roztomila, Biggs je v klidu, ale mym favoritem je naprosto masakralni Joe Pantoliano. Ne ze bych se u filmu nak moc nasmal, ale bylo to prijemnejch 90 minut, takze si 3* zaslouzi. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sice taková jakože blbost a navic s romantickym nádechem, ale na druhou stranu slušná oddychovka s několika veselejma fórkama, ktery mě kupodivu od srdce rozesmály. Nebo od střev, to už nevim. Každopádně jakože Biggse moc nemusim, tady mi ani nevadil a Isla Fisher je zas docela koukatelná kočka, takže tak... Jinak téměř dokonale "happy" happy end se dal čekat, ale proč ne, když to pak už jede v koleji jasně vedoucí ke štěstí ever after. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama