Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Z amerických rom-kom už asi nejde vytřískat víc, takže je to všechno stejné a ve finále nudné, protože pořád dokola už to nebaví nikoho. Tady mě nalákala na špek Isla Fischer - je úžasná vždy a nikdo ji nestáhne dolů. Amorův úlet je průměr. Když zrovna není nic v televizi, tak tohle je asi nejmenší zlo. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Mě to zklamalo a to zejména v tom, že to bylo hrozně přeplácaný a překombinovaný. Protože ta základní myšlenka nebyla špatná a dalo se z toho vytěžit rozhodně víc. Párkrát jsem se zasmál, to zase jo, ale celkově tam bylo dost úseků, které mi naopak lezly krkem. A ačkoliv obecně nemám moc rád zrzky, tak tady mě uchvátila Isla Fisher. Nebýt jí, tak to bylo asi ještě míň, než 50 %. Oblíbená část- Katie a její první návštěva pravého otce ()

Reklama

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Mám rád bláznivé, romantické komedie. Mám rád i Islu Fisher. A tek není divu, že se mi i tento film celkem zamlouval. Originální nápad, nádherná Isla a poměrně vtipný Bigss. To všechno funguje dobře, a tak se děj svižně a jistě line kupředu jasným směrem. Jediné, co mě mrzí, je jistá nedotaženost a nevyužitý potenciál. Ze situace, kdy se dva naprosto neznámí lidé ocitnou v jednom bytě a mají fungovat jako pár se vším všudy, se dalo "vytřískat" mnohem více vtipných momentek. Takhle - bohužel - jen za 4*. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z řady bláznivých komedií, od které jsem si mnoho nesliboval, avšak chtěl ji vidět, protože mě rozesmála ukázka, která obsahovala všechny nejvtipnější scény. Přesto Amorův úlet není jen bezduchou šíleností plnou nechutných vtipů, těch se autoři právě vystříhali. Jason Biggs je sympaťák, Isla Fisher prokázala svůj komediální talent už v Nesvatbových, Michael Weston je ostřílený komediální herec, ostatní postavy, především rodičovské taky nejsou špatné. Zkrátka Amorův úlet je komedie, která neurazí, ale ani závratně nenadchne. ()

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

Hned úvodní scéna vám dá jasně najevo, o co půjde... Nepáčí sa vám to? Pak není nic jednoduššího, nežli kliknout levým tlačítkem myši (mám na mysli takovou tu věcičku, co ovládá šipku na ploše vašeho monitoru, ne takové to zvířátko, kterému lezou očička z důlků, když se chytí do pastičky, vy trdla!) na ikonku s křížkem na vašem přehrávači, případně vyzkoušet funkčnost kláves Alt + F4 (pro pokročilejší uživatelé). Pakliže si poradit nenecháte a přes znechucení úvodní scénou budete koukat dál, jste hloupí, nudní, zasraní, do sebe zahledění kreténi a vaše následné nízké hodnocení je způsobeno vaší nedostatečnou mozkovou kapacitou... Vy z vás, kterým se úvodní scéna pozdává, jste právě dokázali, že smysl pro humor máte a klidně pozorujte tuhle skvělou komedii dále. Protože se i nadále budete skvěle bavit! ... Co je nutné dále poznamenat, že chemie mezi hlavními představiteli šokujícně funguje (což může Amorově úletu závidět většina "daleko romantičtějších" komedii)! Na druhou stranu se posledních asi 25 minut snímek uchyluje do poněkud trapnoidnějších vod, bohužel, ale přesto ve vás po závěrečných titulcích zůstane pocit z příjemně stráveného času... PS Jason s Islou jsou k pomilování... Po zhlédnutí tohoto dílka jsem si na netu objednal jejich nafukovací napodobeniny v životní velikosti a o jednom chladném pátečním večeru, když mi bylo nejsmutněji, jsme si dali parádní ménage á trois... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama