Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Hrus odpad!

všechny recenze uživatele

Taková blbost, že to ani Isla Fischer nevytáhla na jednu hvězdičku. Veškerý humor spočívá v příšerné trapnosti (příklad Isla se romanticky dívá na Jasona Biggse, jenže má ve vlasech špagety, takže se nedíváte na nic jinýho než na špagety. Ve chvíli, kdy otec jako svojí radu synovi do života vytáhl povzbuzovač erekce, jsem to chtěl vypnout. Ani jednou to nebylo vtipný, mnohokrát to bylo trapný. ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs dostál své pověsti a opět se objevil v absudrní americké romantické komedii. Vlastně ani nevím, jak jsem se na tento film dostal do kina, popřípadě kdo mě přinutil. Každpádně název "Amorův úlet" je v tomto případě opravdu na místě, o čemž se přesvědčíte hned v úvodní scéně, kdy představitel "slavného" Jima Levinsteina z Prciček žádá svoji dlouholetou partnerku (Isla Fisher) o ruku dosti netradičním způsobem. Opravdu ÚLET! ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Typická romantická komedie. Na začátku je plna nápadů a často výborné zábavy a ke konci je to trapný až to bolí. Bohužel obojí u Amorova úletu platí dvojnásob. První polovina překvapuje, šokuje a baví. Druhá je čitelná jak máloco a spousta diváků se za autory musí stydět. Nechápu jak může vzniknout film plný takových rozdílů. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s několika výkyvy oběma směry. Westona už mám prostě zafixovaného jako šílence a dost jsem se divil, že tu hrál víceméně nejrozumnější postavu. Zbytek vedlejších charakterů byl tak půl na půl. Kamarádi fajn, rodiče trapas, policajti super. Celkově ale spíše roztomilé než vtipné. Vidět na druhé straně restaurace obsluhující Islu Fisher se špagetou ve vlasech, tak jí snad požádám o ruku také. // 65% ()

oje 

všechny recenze uživatele

Amorův úlet nárazově pobaví, díky osvědčenému Biggsovi chvílemi dokonce velmi dobře. Celkový dojem z filmu ale zůstává jen na průměru, a to hlavní díky rozkolísanosti kvality humoru. Scenáristům nejednou došel dech a dobré fóry střídají série trapných kiksů. Navzdory celkem dobrému nápadu na klíčovou zápletku se děj tu a tam dostával do slepých uliček a na příjemném dojmu, který je pro komedii podstatný, nepřidává ani sychravá podzimní nálada vytahaných svetrů, přišlapující odlehčenou notu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)
  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama