Reklama

Reklama

Dva reportéři ze Seattlu vyšetřují smrt žoldáků na ostrově u pobřeží pacifického severozápadu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Chuť přijít už konečně o režijní panictví s neumětelem Uwe Bollem byla velká, nic sexy to ale nebylo, spíš jen prachmizerné osahávání v místech, kde mě to nevzrušovalo, takže se budu raději příště ukájet sám nad něčím smysluplnějším. Ale je dost možné, že Uwe trochu toho více vzrušení investoval do nějaké větší sra*ky, tak si přece jen v nějakém delíriu dám možná ještě říct.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je asi kouzelník, protože i když u každýho jeho filmu čtu, že to je nekoukatelná sračka, tak na to stejně každej furt čumí. Nicméně sem celkem rád, že nejsem fanoušek Far Cry a ani sem to nikdy nepařil, protože jinak bych tohle tupý béčko asi musel hodnotit hůř, takhle je to celkem solidní akční béčko s trapnejma dialogama a naivním dějem, který ale doplací na Bollovou příšernou lítající kameru ze strany na stranu pří soubojích, takže akce rozhodně nestrhne a na absolutní neschopnost vybrat sednoucí hudbu a pouštět jí v pravej okamžik, na což sem si už u Uweho tak trochu zvyknul. Přirovnal bych to k Univerzálnímu vojákovi 2, ale je to přece jen o něco lepší a navíc tady hraje Til Schweiger ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele

No ,FaR CrY = Vzdálený pláč... Boll vyměnil tropicý ráj za klasické seriálové industriální peklo. Jack Carver je typicky německé jméno. Na tomto "filmu" bylo taky vidět jak se snaží režisér dělat zajímavé vtipy a povedlo se - jednou jsem zasmál (dobře, 3x). S hrou to má opravdu pramálo společného, ale arzenál například vcelku sedí - Udo Kier nikdy nezklame a jeho slizský "hercký projev" je fascinující freakshow. Co už, ale úplná, ultra největší slepičina to taky není... Dobrá hvězda je dobrá hvězda... ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

UB opět nezklamal. Při sledování Far Cry mě napadala jen jedna myšlenka a tou bylo, že se dívám na již čtvrté pokračování Univerzálního vojáka. Ve filmu uvidíte tupé dialogy, pěstní souboje, střelbu z těžkých kulometů i honičky v džípech a člunech. Tento zvrhlý počin si ani po druhém zhlédnutí víc jak jednu * opravdu nezaslouží a při pohledu na Uwe Blbův filmový výhled na rok 2009/2010, kdy chystá zprznit dalších 10 kousků, se jenom hrozím, co přijde dále. Tato drahá slátanina za $25M + urážka další herní předlohy by si zasloužila potopit do hlubin oceánu, kam patří a pan "režisér" by mohl jít už konečně ke dnu také. (1/10) ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Na filmu je zábavný prakticky jen sympaťák Schweiger, jakmile zmizí ze scény, je dost zle, nicméně existuje spousta mnohem horších filmů s mnohem lepším hodnocením. Uwe opět doplácí na svou reputaci... ten už se z toho nevyseká, ani kdyby natočil naprosto geniální film. To je realita a netřeba se příliš vztekat nad zdejšími odpady, může si za to sám. Postal je Uweho vrchol, kterému se bohužel Far Cry ani nepřibližuje, na druhou stranu je mnohem zábavnější, než herní pokračování - Far Cry 2. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Film je inspirován úspěšnou akční hrou Far Cry. (Dines)
  • Ve scéně, kdy je Jack (Til Schweiger) pronásledován a jeho parťák spadne do vody, je možné v několika střizích vidět, že parťák vůbec ve vodě není. (necisty)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama