Reklama

Reklama

Dva reportéři ze Seattlu vyšetřují smrt žoldáků na ostrově u pobřeží pacifického severozápadu. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (328)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Dr. Moreau skrížený zo Cyborg Copom feat. krotký Uwe bez trademarkov = nudný, ale strávitelný teleport do éry Pyuna, Sarafiana či Firstenberga. Emmanuelle Vaugier je mňam a šušlajúci Schweiger ma celkom bavil. Ani nie je na čo moc frflať (hrou nedotknutý), snáď len ten statív by si už mohol Uwe konečne kúpiť. 35% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Chuť přijít už konečně o režijní panictví s neumětelem Uwe Bollem byla velká, nic sexy to ale nebylo, spíš jen prachmizerné osahávání v místech, kde mě to nevzrušovalo, takže se budu raději příště ukájet sám nad něčím smysluplnějším. Ale je dost možné, že Uwe trochu toho více vzrušení investoval do nějaké větší sra*ky, tak si přece jen v nějakém delíriu dám možná ještě říct.. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Udivuje mě, kam mohou někteří herci klesnout, že k tomuhle kývnou. Don S. Davis, Ralf Moeller a Til Schweiger... si museli asi dělat z Uweho prDel, jinak nechápu, že jsem v téhle scénáristické frašce plné nesmyslných dialogů, nelogičností a chyb vůbec viděl. Chtěl bych dát odpad, skutečně jo, ale když ono kvůli Moellerovu charakteru není vůbec jednoduché. P.S. Dvakrát jsem se i usmál, ponejprv vtipu s menopauzou, podruhé, když film skončil. Úlevou. Není to rozhodně nejhorší film vůbec nebo jeden z nejhorších, ale je tak trapný, klišovitý, předvídatelný, doplňte si XYZ podobných synonym, že to prostě nejde hodnotit ani těma dvěma hvězdičkama. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Nikdo neumí točit špatné filmy stejným způsobem jako Uwe Boll, to už je jisté. A Far Cry splňuje bez výjimky přesně to, co od jeho tvorby čekáte - dramatické momenty jsou nadmíru vtipné, komediální momenty v čele s uřvaným dovozcem jídla vtipné ani za mák nejsou a herci jsou nuceni pronášet naprosto nemyslitelné dialogy. Plus jsou tu dva nezapomenutelné aspekty - Kierova záliba v malování a "romantická" vsuvka v chajdě s následnou (ne)dohrou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na Uwe Bolla to nieje až tak zlý film. Sem tam ubehne nejaký celkom dobrý choreografický prvok kamery alebo kaskadéra a vznikne z toho zárodok naozaj dobrého akčného nápadu. Problém je samozrejme v tom, že ani tieto dobré nápady Boll nedokáže zrealizovať a tak sa človek musí uspokojiť iba s náznakmi. Aspoň že ten Til Schweiger občas vyzerá, akoby v sebe niekde hlboko dusil charizmu. Človek z neho cíti, že by mohol byť celkom prima akčným hrdinom. Čo samozrejme o pár rokov dokázal v Nehanebných bastardoch. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Film je inspirován úspěšnou akční hrou Far Cry. (Dines)
  • Ve scéně, kdy je Jack (Til Schweiger) pronásledován a jeho parťák spadne do vody, je možné v několika střizích vidět, že parťák vůbec ve vodě není. (necisty)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Trošku sám v temnotě

Trošku sám v temnotě

26.07.2007

Na pokračování úspěšných filmů jsme si tak nějak zvykli, ale točit pokračování filmu, který se stal opravdovým propadákem, který má auru jednoho z nejhorších filmů desetiletí a který natočil režisér… (více)

Reklama

Reklama