Reklama

Reklama

Vysokoškolský profesor Dr. Jack Gramm, který zároveň pracuje jako forenzní psychiatr FBI, dostane ultimátum – zbývá mu 88 minut života. Aby se zachránil, musí Jack použít všechny své dovednosti a zkušenosti, aby zúžil okruh možných podezřelých, mezi něž patří nespokojení studenti, opuštěná milenka i sériový vrah, který sedí v cele smrti. Jack Gramm založil celou svou kariéru na spolehlivém „určování“ povah lidí a faktorů rizik. Svoje expertní osvědčení získal díky případu sériového vraha Jona Forstera a nyní, s pocitem zadostiučinění, čeká na Forsterovu popravu. Ale když se začnou objevovat další podobné vraždy, musí Jack obhájit, že Forster je skutečně vinen, jak celou dobu tvrdil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nevěrohodné postavy, mizerně nastíněný problém, a tolik zvratů a podezřelých, až je to směšné. Nakonec to vlastně ani nedává smysl - jestli to dělala jedna holka, možná s využitím jednoho kluka, tak byla supermanka a přemisťovala se v čase a prostoru, aby vše stihla - zabalit balíček, nechat doručit, mezitím zabít dvě ženy, nainstalovat sperma, nainstalovat výbušninu do auta, a přitom musela v každé chvíli vědět, kde se profesor nachází. Fakt směšné. A to nemluvím o chybách skriptu, jako jsou občas jiné oděvy, mizející a zjevující se taxikář nebo deštník, který se objeví, když je potřeba, a pak sám od sebe zmizí. A kdepak naše maniakální studentka sehnala tak rychle výbušninu a sapík? To se asi jen tak během chvilky sehnat nedá. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Filmy se dají přirovnat k čemukoliv. Tentokrát ho přirovnám k mrakodrapu. Mrakodrap jako takový se staví třeba jen rok. Ale základy, které se zarývají hluboko do země třeba i pět let. Jasně, filmy se tak dlouho netočí, ale mít základy je samozřejmostí. Tenhle film je nemá, příběh obyčejný a pokus o časotíseň vůbec nevyšel. Divák se házen z okraje na okraj a nestačí se rozhlížet, co se to děje. Závěr je sice nepředvídatelný, ale hloupý. Jedinou devizou 88 minut je Al Pacino. Ten by opravdu mohl dělat cokoliv a byla by to paráda, ale to bych se stále opakoval. Bez něj by šel film do "černých" hlubin čsfd. S tímhle rovnou do televizi, žádná distribuce. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Jedno musim Avnetovi nechat. Doteď jsem si myslel, že by mě bavilo sledovat dvě hodiny spícího člověka, kdyby to byl Al Pacino. Ve filmu 88 Minutes je ale nudař i on. Ono zapadnout do tak zoufale nenápaditého kolektivu v čele s kameramanem, režisérem, střihačem a hudebním skladatelem musí být pravda troch kumšt. O scénáristovi nemluvě, protože toho muselo už dávno zajet nahatýho auto, když loupal cibuli na výpadovce. Nedokážu si totiž představit, že člověk s tak nelogickým a hloupým smýšlením o světě se stále drží naživu. Herecké výkony jsou bída s nouzí, občas jsem se chtěl rozplakat, ale moje slzy se tak nudily, že to ani nešlo. Dvě hvězdy třeba za Ala, kterýho natáčení očividně nebavilo stejně jako mě sledování výsledku. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

No nechápem ako do tohto snímku nalákaly Al Pacina!?88minút splňa všetky kritéria nenáročného diváka a TV!Krimi/Thriller ako z nemeckého seriálu,avšak doplnený o známe tváre USA...Pokus Jona Avneta nevišiel,pretože tento snímok sa vážne nepodaril.A ani maximálne nesympatická Leelee Sobieski a nestarnúci Al Pacino nezachránili tento film..! ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka. Iné slovo ma bohužiaľ nenapadlo keď som sa pokúšal zhliadnuť tento "film" a pochopiť prečo hlavnú úlohu prijal AL PACINO. Vrah mi bol jasný po cca 20 minútach, ale to by mi ani tak nevadilo. Najpríšernejším prvkom filmu je totiž dementný scenár a amatérska réžia. V polovici 90-tych rokov podobné C-voloviny prinášala na svojich VHS spoločnosť INTERSONIC. SPI zdá sa "úspešne" týmto hovadinám konkuruje. (6.2.2008) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (9)

  • Premiéra měla být už v roce 2005, ale nakonec se posunula o dva roky. (Elisebah)
  • Když je osoba, která vyhrožuje Jackovi, poprvé ukázána do kamery, uplynulo 88 minut od začátku filmu. (liquido26)
  • V 22. minúte vychádza Jack Gramm (Al Pacino) autom z garáže a o minútu neskôr môžeme vidieť, že nejde rovnakým Porsche ako predtým - na aute sú iné elektróny. (mackobubu)

Reklama

Reklama