Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Příběh o bandě přátel z bagetárny.Jeden nudný hipík alá bývalý voják, Piper,která pátrá po své dceři ,lehká holka Trish,mužatka Jen,snažící se nám vštípit,že na vzhledu nezáleží a hlavně Priestly,ten kluk s čírem a zábavnými tričky,který se na konci filmu zbavil svého odlišného vzhledu,aby získal dívku svých snů.Cítíte v tom popisu trochu hořkosti?To bude asi tím,že na vzhledu přece nezáleží:)Docela mě unavuje to filmové klišé, kdy nějaký zajímavý a odlišný člověk zahodí svoje piercingy nebo barvené vlasy jen proto,aby se zavděčil ostatním.Jedna věc,kterou bych vypustila.Kladu si otázku,kdyby za Trish Priestly přišel ještě s propíchaným obličejem a modrým čírem,šla by s ním na rande? Asi sám věděl,že ne. Špatný špatný špatný soundtrack,občas dost blbé klišé nebo trapné momenty, na druhou stranu docela pohodová podívaná o přátelích,kteří spolu pracují,svěřují si každé maličkosti a vzájemně si vypomáhají.Zřejmě jen to,Jensen Ackles a příběh Piper se mi líbilo.Jinak pro mě naprosto průměrná záležitost,na kterou si už zítra určitě ani nevzpomenu.Škoda. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Typický film, který se obvykle točil kolem roku 2000, ale tenhle je překvapivě mnohem mladší, i když se tak netváří. No typický... dalo by se říci hoodně vyčnívající! Film od kterého nic nečekáte a totálně vás odbourá. Jede si klidnou stopou do vaší mysli a tam se zabydlí tak moc, že vám zpříjemní celý den a zasmějete se od ucha k uchu. Postupem času jsem si jednotlivé postavy zamiloval a ač romantické filmy moc nevyhledávám, tak tohle mi prostě sedlo a něco takového bych také jednou chtěl zažít... Ty trička Priestlyho byly prostě boží! :D ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Naprosto úžasnej film. Opět dokonalá Elisabeth Harnois, na který sem mohl celou dobu oči nechat, suprovej Jensen Ackles. Jeho trička a účesy neměly chybu. Žádná zbytečná scéna, od začátku je všechno jasně daný, což je u tohodle filmu jedině plus. Nedokázal bych se představit lepší brigádu než tam dělat s nima a bejt členem tý jejich ,,rodiny,,. Důkaz toho, že nepotřebujete okolo sebe milion lidí, ale pár, který za to stojí, a že ten pravej člověk je možná blíž než se zdá. ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem žádný nadšený fanda podobného typu filmů, ale Ten Inch Hero mě naprosto dostal, hlavně pohodou, která z něho přímo sálá a taktéž příběhem, který nám jasně ukazuje, jak důležité jsou v životě člověka přátelství a láska. Tenhle nevšední příběh plný milých lidí, v kterých se někteří z vás možná i poznají, se právě zařadil na "no.1" v mém nepříliš bohatém žebříčku romanticko-dramatických komedií ;-). ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Bez zbytočných slov - nádherná rozprávka zasadená do skutočného sveta, ktorá vo vás buď zobudí vaše príjemne naladené ja alebo vás nechá totálne chladným. A ja sa nestačím diviť ako sa režisér prevažne slabých titulov, David Mackay, dostal k takému scenáru, z ktorého aj za pomoci skvelých skôr seriálových hercov a vhodného soundtracku vytiahol maximum. Aj keď záver možno zaváňa ľahkou predvídteľnosťou, filmov ktoré vás dokážu pobaviť/dojať súčasne až tak veľa nie je a to viac sa vyníma fakt, že Ten Inch Hero vznikol na nezávislej scéne. Malý osobný klenot. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)
  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)

Reklama

Reklama