Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tish a její známosti na jednu noc, Jen a její internetová láska, zamilovaný Priestly, který se bojí pozvat svou vysněnou dívku na rande, a Piper, hledající svou ztracenou dceru. To jsou lidé pracující v jednom malém bistru, které vlastní Trucker, starý hippie se svým tajemstvím. Romantický film, který dýchá přátelstvím a pohodou. (ZsuZska)

(více)

Recenze (65)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Menší film složený spíše z televizních, ale sympaticky působících herců v rolích hodných a za každou cenu dobráckých postav, pohodový příběh nabitý pozitivní energií, humorem a dokonce i se špetkou toho životního dramatu. Do toho rockový soundtrack rozvíjející už tak silný 2000's feel. Je to nakonec i hodně sladké, ale tak vkusně, že to vlastně vůbec nevadí. Až si člověk posteskne, že takhle reálný život nefunguje. Opravdu ideální film na odreagování. ()

Lum3n 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, ale o to lepší romantická komedie. Příběh je klasický, kombinuje několik notoricky známých motivů, ale vše funguje a vše do sebe hladce zapadá. Hlavní podíl na tom samozřejmě má vyjímečně dobře trefený casting a odlehčená civilní atmosféra, díky čemuž se vše krásně slije v jeden kompaktní celek. Ideální film pro zahnání špatné nálady. ()

Reklama

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Pokud máte pocit, že ve vašem životě něco nefunguje, pusťte si tento film. Zde naopak nakonec funguje všechno. Myslím tím však pouze co se týká završení příběhu - tak neskutečný happyend poskládaný z navršených stereotypů se vidí málokdy. Na konci se dá všechno do pořádku, dohromady, proběhnou proměny z podivných lidí na průměrně americky krásné, odhalí se všechna tajemství, ale příběh tak jako tak skončí u idylického harmonického závěru. Je to pohádka. Směsice zajímavých nápadů i dialogů s vyčpělými, ochucená nevkusným hudebním doprovodem a ještě méně vkusnými malbami. Navrch nahá plážová svatba na koních. Chvíli pobízí člověka k okamžitému zničení obrazovky, pak ale nadhodí jiskru a sám ji zase utlumí. A tak pořád dokola... ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Krásně naivní snímek, kde je život jednoduchý, všichni se mají rádi, najdete si práci v prvním fast-foodu, kam vlezete, vaši spolupracovníci a šéf se ihned stanou vašimi nejlepšími přáteli a stejně tak se snadno dostanete do přízně muže s dítětem, kteří vás ihned po prvním pětiminutovém setkání vezmou jako učitelku kreslení a chůvu v jednom. Ta sladkost a naivita číší z každé scény a i když jsem chtěla dát aspoň 3 hvězdy za Jensena Acklese, jehož role nemá chybu (co se týče hlášek, nápisů na tričkách a stylu), tak nakonec musím jít o hvězdu níž už jen proto, že se tohoto musel ke konci vzdát a ztratit tak vlastně svou identitu jen kvůli holce. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Milé, oddychové, nenáročné, hezké, veselé, úsměvné × sladké, nereálné. A proč ne? Film vám nic nevezme, dá vám maximálně tak dobrou náladu a zaplaší chmury. Příběhy a události s našemi obyčejnými životy naprosto neslučitelné, ale pobaví. Každý hledá tu svojí spřízněnou duši, popřípadě dcerku. Maluje, sexuje, a nosí vtipná trika s vtipnými nápisy (např. "Serfuju nahý" nebo "Prodal jsem krek C.I.A."). Nebo sní o sousedce a píše si s tajemnou osobou na internetu. Ke všemu má partu skvělých přátel, práci v bistru kde se vlastně nic neděje a všichni očekávají happyend. Film pro všechny co jsou unavení, smutní a nebo je venku ošklivé počasí. Dnes si nepamatuju žádný ucházející úryvek z filmu.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Díky tomuto filmu se seznámili Jensen Ackles a Danneel Harris, kterým se již narodila dcera Justice "JJ" Ackles. (Vala)
  • Jensen Ackles a Danneel Harris se v roce 2010 zasnoubili. (J*A*M*A*L)
  • Film byl natočen za pouhé 3 týdny. (Vala)

Reklama

Reklama