Reklama

Reklama

Lekce umírání

  • USA The Deaths of Ian Stone (více)

Obsahy(1)

Ian Stone je mladý muž, ktorý má problém. Nevie totiž, kým je. Každý deň sa prebúdza do novej skutočnosti, v priebehu ktorej ho vždy niekto zavraždí dosť brutálnym spôsobom. Jeho jedinou nádejou sú spomienky na vlastnú minulosť. (Mordenroth)

Recenze (104)

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Zhruba první polovina je atmosferická, mysteriózní, dynamická, docela originální - prostě nářez. Pak ale přijde zvrat. Na tom samotným by nebylo nic špatnýho, je celkem překvapivej. Ale je jednak mizerně podanej a jednak jde od té chvíle veškerá atmosféra a vůbec náboj filmu do kytek. Z napínavého hororu se rázem stává amatérská nadpřirozená variace na Matrix, a to včetně latexovejch agentů. Vrší se klišé na klišé a vše nakonec vrcholí soubojem se žárlivým strašidlem. Prostě nuda bez nápadu. Tři hvězdičky jen s odřenejma ušima za ten start. 5/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +triky, tísnivá atmosféra, pointa, -špatně zpracovaný dobrý námět, scénář, děj/// Tohle je příšerná noční můra a je to taky příšerná nuda, která postrádá logiku a nebýt "Twilight" závěru a závereční pointy, byl by to úplně zbytečný film. Takhle je to jen nudná blbost./// Celkem 43%/// ()

Reklama

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl zmaten, o čem tento horror bude.. a když jsem to pochopil a začal se těšit, jaké scénaristické a příběhové zvraty mne čekají, a že jich film skýtá mnoho, tak najednou bylo finále.. Ian vyhrává a zase zvítězila láska nad démony.. resp. ještě lepší logický kotrmelec... démon se zamiloval a pak porazil ty ostatní zlé démony.. nezamilované. Docela slušné zklamání bohužel.. Mělo to švih, spád,.. prostředek filmu našláplej.. ale čekal jsem nějaký konec alá Constantine. Tam taky zvítězilo dobro nad zlem, ale celkový nádech filmu zůstal temný.. a tady super děsivé scény, super děsivé triky s temnými postavami démonů.. a ten konec.. :-( Skoro jsem si říkal, zda nekoukám na Spidermana ze záhrobí.. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Cca 3,5 - 3,75* Námět je skutečně vynikající, kam se hrabe nějaké Stmívání... Celé to prostě šlape dopředu, na jednu otázku člověk dostane odpověď a vynoří se tři další, a holt těsně před koncem jsou otázky víceméně zodpovězeny a je nutno začít jednat, tudíž film přejde do akční části... Což se ale dalo čekat a naopak to díky tomu drží celé pohromadě. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Tvory boli veľmi vydarené a desivé, jedno z najlepších, čo som mala možnosť za posledné roky vidieť. Nápad by aj fungoval, len so spracovaním boli menšie chybičky. Myšlienku, by ale bolo vhodné viac rozpracovať. Film dotiaľ fungoval, až kým neprezradili pointu, a tým pádom sa to nedotiahlo tam, kam by to mohlo ísť. Nie je to možno film, ktorý ostane v pamäti a ani film pre hororových fajnšmekrov, ale jedno pozretie nikomu neublíži. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama