Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

packa 

všechny recenze uživatele

Marek Eben nemá chybu! Jsem v šoku, že tu práci vzal (vzhledem k obsahu snímku), ale odvedl ji dobře. Jinak je film spíš průměrnej, scénárista se pokusil vytvořit něco na způsob South Parku, nicméně se spíše rozpačitým výsledkem. Animace je sice hrozná, vzhledem k zaměření snímku však nikterak neruší (a neměli bychom dánské tvůrce kritizovat, kdo ví, co přinese ryze český Kozí příběh) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Terkel je dost zvláštní animák. Animace je vlastně o ničem, příběh odhadnete během pěti minut a vše je to takové jiné, zvláštní. A dost možná je tohle hlavní výhoda tohoto animáku, který rozhodně není pro děti. Hlášky jsou více méně podařené a stopáž je opravdu krátká, takže nudit se prakticky ani nestihnete. Navíc jsem tento film viděl s českým dabingem, který musím opravdu pochválit, speciálně Marek Eben zaválel. Díky tomu, že na konci bylo přeci jen více hlášek než na začátku a celkově tendence tohoto animáku byla vzrůstající, těch 70 % Terkelovi dám. ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Komentář bude vyjímečně projednou hojně využívat sprostých slov. Není proto určen pro děti ani citlivější povahy.. Terkel MÁ problém. Hlavně s tim že je to kretén. Vylízaný pako, co jenom žaluje. Všechno moc prožívá. Kdyby šel dát radši do huby fotrovi. Neuvědomuje si základní věci jakože když si nedá svejch osm, chytí Antrax a začne se zmenšovat až z něj zbyde jenom krabička od sirek ani že mokré dřevo přenáší Sars. Vždyť on je schopnej díky alergii na zkažené mléko dostat i cirhózu.. achjo. Postavit se někomu? Pche! To on radši pošle do prdele tu tlustou krávu ze třídy. Ona vyskočí z okna. Noa?! Je to zvrhlej vrah pavoučků. Nit bych na něm nenechal suchou.. Umělecké využití sprostých slov hladilo duši. Hluboké poselství krásně degradováno masakrálním způsobem. Di se vopíchat. Si šerednej jak prdel a tvoje matka za bůra mrdá. Tenhle film je uvěřitelná bomba ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Ano, bylo to sprosté a ano, bylo to chvílemi celkem kruté. Naštěstí to bylo chvílemi i natolik absurdní, že se člověk chtě nechtě musel smát. Jinak nuda příběh, nuda spád, nuda výtvarná stránka... asi mi to nějak nesedlo. Jo a dabing? Ebenův hlas jsem nemusel nikdy, ale ten z tohohle fláku dělá absurdity futrál. Dvě hvězdičky je poměrně přísné hodnocení, ale když já se u toho tolik nudil… ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

od tohoto animáku jsem čekal o dost víc, už jen kvůli proklamovanému srovnání se South Parkem - tomu však Terkel nesahá ani po kotníky ať už se zábavnosti, muzikálních čísel, vulgárních hlášek, brutality či sympatičnosti postav týče. Měl jsem co dělat, abych udržel pozornost i těch 70 minut co film má... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • První kompletně počítačově animovaný dánský film. (HappySmile)
  • Založeno na stejnojmenném seriálu vysílaném v rádiu. (HappySmile)
  • Když Gunar hází ve třídě míčkem po Terkelovi, tak žádný batoh na zádech nemá, ale ve chvilce, kdy je záběr na jeho záda, už batoh má a hned poté jej zase nemá. (Hannibal92)

Reklama

Reklama