Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Děsivé, děsivé, sakra děsivé. Kdysi jsem absolutně nevěděl, co si to vlastně pouštím, dodneška se musím smát tomu, jaká slátanina z dánských filmových rukou vůbec dokázala vzejít. I tak ale musím po 2 a půl roce upravit hodnocení, protože jsem začal poslední dobou animované filmy pro starší věkovou skupinu přímo hltat. A i v prostém Terkelovi se objevily hlášky, na které do smrti nezapomenu. "Ještě že ta tlustá kráva nikomu nepřistála na hlavu" ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne to nebylo tak vostry, jak jsem cekal, ale na druhou stranu se to precejen lisi od tradicnich animaku, kde se poucuje, tady zadna pointa ve stylu musime se mit radi a podobne neni. Trosku me tam rozciloval ten vlezlej vypravec, kuli nemu byl film zbytecne dlouhej, protoze i na tech 75 minut tu je dost slabej scenar. Nicmene animace je cool, vsechny postavy tu sou naprosty dementi, takze jsou vtipny, akorat Terkel mi lez na nervy, pac to byl takovej pochcanek. A nejvostrejsi je strejda a jeho hyper vostra pisnicka o tom, jak pomahal malymu klukovi. Celkove pisnicek tu je dost a jedna lepsi nez druha. Jinak sem tam tu kapka krve ucakne, sem tam tu je naka solidni hlaska a sem tam naka sprostarna, ne nic extra drsnyho, ale pobavi to. A zaverecna pointa byla sice predvidatelna, ale pobavila. Sice jsem se docela slusne bavil, ale na vic jak 3* to neni. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak já jsem od tohohle moc nečekal a musím říct, že jsem se docela dobře pobavil. Přestože je děj slabý, tak se tady našlo hned několik scének a hlášek, které prostě nezapomenu. Nejvíc se mi líbily asi ty zpívané pasáže a scénka ze hřbitova. U mě tenhle snímek prošel a jsem docela rád, že jsem ho viděl. Sprosté anime já prostě můžu. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Tento animáč mě opravdu zaujal - náhodně jsem pustila v pozdních nočních hodinách ČT1 a nemohla jsem oči spustit z týhle komedie... Hrozně se mi líbily všechny ty postavičky, scénář. Bylo to vtipné a milé zároveň. Každopádně mě naprosto znechutil český dabing a čekala jsem, že tady na čsfd si přečtu negativní komenty právě ohledně dabingu... Každopádně to bylo úplně naopak! Snad každej tu píše, jak ten dabing byl dokonalej, mám pocit, že jste snad museli vidět jinej film. Dala bych i těch pět hvězdiček, ale prostě nemůžu, právě kvůli tomu dabingu! ()

packa 

všechny recenze uživatele

Marek Eben nemá chybu! Jsem v šoku, že tu práci vzal (vzhledem k obsahu snímku), ale odvedl ji dobře. Jinak je film spíš průměrnej, scénárista se pokusil vytvořit něco na způsob South Parku, nicméně se spíše rozpačitým výsledkem. Animace je sice hrozná, vzhledem k zaměření snímku však nikterak neruší (a neměli bychom dánské tvůrce kritizovat, kdo ví, co přinese ryze český Kozí příběh) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (15)

  • Terkelův otec Leon na všechno odpovídá slovem "ne" - k tomu navíc pokaždé čte to samé vydání novin. (HappySmile)
  • Refrén ústřední milostné písničky v překladu říká: "Prosím tě, už táhni, jsi šeredná a tvoje máma je na nic." (HappySmile)
  • Když Gunar hází ve třídě míčkem po Terkelovi, tak žádný batoh na zádech nemá, ale ve chvilce, kdy je záběr na jeho záda, už batoh má a hned poté jej zase nemá. (Hannibal92)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno