Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

Terva 

všechny recenze uživatele

Na začátku je pěkná svatba , ale Silas se tváří jak blb. Všichni se tak nějak chovají divně a hlavně Camilla , ta je na zabití. Po patnácté minutě se Silas docela rozkecá a jeho proslov mně rozesměje. Po dalších pár minutách už nevím kam ten film dospěje. Chvilkama je i docela smutný. Situace kolem Camille se začíná zhoršovat. Povedený film z velice pěkným koncem. A pointa? Láska přemůže všechno. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Úvodné titulky sa mi zdali nadarmo zdĺhavé a pri prvých scénach som mala pocit, že to nebude stáť za veľa a chystala som sa to vypnúť. Potom sa to však zrazu nejak celé zvrtlo a začalo sa to uberať zvláštnym smerom. Niečo na tom celom bolo také iné a chutné, že som to nakoniec s chuťou dopozerala a takmer mi slzička ušla pri záverečnej scéne :) ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Ehm...text distribotora nepdhaluje jeden zásadní fakt, o kterém vlastně celý ten film je, takže to asi nebudu prozrazovat ani já..jen vězte, že tenhle film je takovým zvláštním způsobem morbidní a romantický zároveň..hlavně konec, kterej je až kýčovitě dojemnej..ale je pravda, že podobných filmů jsem moc neviděl a to se cení. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tie filmy, kde stále ukazujú, ako niekto z dvojice váha pri obrade, či povie áno alebo nie, sú väčšinou otravné. Hlavne ako by o niečo šlo. Áno, nie, papier, nepapier, veď je to úplne jedno, svadba je prežitok, ktorý robí z chlapov v západnej civilizácii žobrákov. Späť k filmu. Zámerom režiséra bolo pravdepodobne urobiť zo Sienny Miller neznesiteľnú babu, avšak pre mňa bol neznesiteľný idiot Franco, teda jeho postava. Romantika nefunguje, mysterióznosť na úrovni Lolka a Bolka, herecké výkony prehnané. Myšlienka a záver filmu vrchol retardácie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení to nevypadá a asi to ani nikdy vydat nebude na nějakej dobrej film, ale mě se to strašně líbilo. Mam prostě rád, když se do žánru, kterej většinou nabízí pořád to stejný vloží něco originálního takovým lehkým nenuceným způsobem, že z toho neni cítit, jak se to chce vymykat a jak to chce být děsně jiný, což se přesně stalo tady. Sice by to mohlo být bezesporu ještě zábavnější romanticko-komediální fantasy roadmovie, ale ta originalita a smysl celýho toho příběhu mě prostě dostalo a Jamese Franca začínám mít čim dál tim víc rád, což je téměř zázrak, když si vzpomenu, jak se mi při pohledu na něj ve spidermanovi otvírala v kapse mačeta. A co se týká Sienny Miller, tak o tý se nemá cenu bavit, pěkná holka film nikdy nezkazí, aspoň teda mě ne. Objektivně tak za 3-4*, ale jelikož mi objektivita většinou nic moc neříká, tak u mě neobjektivních, ale za to daleko hodnotnějších 4,5* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Po nehodě Silas (James Franco) objímá Camille Foster (Sienna Millerse) a jeho košile je zakrvácená pouze chvílemi. (Barrymore)
  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)

Reklama

Reklama