Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

claudel 

všechny recenze uživatele

Nejhorší film, který jsem v roce 2009 viděl. Jsem přístupný všem možným žánrům i hůře stravitelným filmům, ale tohle byla příšerná blbost, bez hlavy a paty. Pouze prvních deset minut za něco stálo. Odpad dávám opravdu jen výjimečně, ale tentokrát k tomu nemám daleko. David Carradine s barevným koněm všemu nasadil korunu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Takové splácané lečo, které někdo vařil stylem pokus omyl a na které člověk neví, jestli si má vzít příbor nebo jen lžíci. Četl jsem tři obsahy a každý mluvil jinou řečí; jako bych snad nebyl jediný, kdo neví, o co přesně tady komu jde. Kamča není špatná, jenom škoda, že ji nikdo neukázal, co jiného se ještě na koníčkoj dá dělat... ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tohle byl fakt zvláštní návrat v čase. Na Camillu jsem si už opravdu nepamatoval, ale po několika úvodních scénách se začala má mlha nad vodopádem pozvolna rozplývat. On by to vlastně nebyl špatný film; námět mě zaujal, herecké obsazení bylo kvalitní, a kdyby tvůrci netorpédovali sami sebe mnohými klišoidy a patosoidy, našli by ve mně spokojeného diváka. Takto jsem divákem poněkud rozčarovaným, přesto přimhouřím i své pravé oko, které ještě vidí jakž takž normálně a třetí (nezaslouženou) hvězdičku ponechám, protože mě bavil původní nápad a protože Sienna Miller byla sexy i ve chvílích postupujícího rozkladu. / Poučení: Pokud někdo navenek nepěkně zavání, nelíbej ho. Představ si, jaká hrůza to musí být uvnitř. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak já teda úplně nevím. Líbilo se mi to? Nelíbilo se mi to? Chápu to? Kluci jsou kluci, a tenhle mladík udělal pár kravin, šel sedět, aby se z toho vysekal, namluvil si neteř šerifa? prostě někoho od policie.. s tím, že ze svatební cesty zdrhne, ale ejhle, mají nehodu, manželka umře a v tu chvíli ji začne mít rád? Proč? Je pořád stejná. Zvláštní. Ale dobře, člověk si většinou uvědomí, co měl, až když to ztratí. Každopádně modrý, žlutý a růžový kůň je na mě trošku moc. Na film se dá dívat, ale posledních dvacet minut bych vynechala. A posledních sedm minut? Z toho by se dal cukr ždímat.. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Keď po titulkách aj tá nežnejšia a romantickejšia polovička nášho zväzku na moju otázku, o čo vlastne išlo, len zaklipkala očkami a strihla na mňa nevinno-prikrepkastý úsmev, bolo mi úplne jasné, že takéto žánre vôbec nemusíme a ani nebudeme, niežeby išlo o total nepozerateľnú blbosť, námet vcelku ušiel, ale to prevedenie bolo fakt zlé, ak to mala byť romantika krížená s mystery, tak to mali viac zahustiť, lebo takýto žáner nemôže ísť na štvrtinový plyn, v takom prípade sa dajú tolerovať niektoré nelogickosti, ktoré tu vyzneli ako úplné blbosti, takže 40%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Scénárista Nick Pustay se vydal se svou přítelkyní k Niagarským vodopádům, aby se podíval, jak pokračuje natáčení. Potom, co celý den pozorovali probíhající romanci, požádal Pustay svou přítelkyni o ruku a chvilku nato se vzali. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno