Reklama

Reklama

Clona

Trailer 2

Obsahy(1)

Benjamin a Jane se právě vzali. On je uznávaný fotograf, a tak na svatební cestu odjedou do Japonska, kam se Benjamin po krátké pauze vrací pracovat. Jedné noci se jim stane autonehoda. Pod kola jejich auta se totiž připlete mladá žena, jejíž tělo ovšem není k nalezení. Oba dva se na tuto epizodu snaží zapomenout, ale náhle se začnou dít divné věci. Na jejich fotografiích se objevuje záhadný stín. Pod drobnohledem se ukáže, že je to dívka, kterou tak záhadně srazili. Zatímco Benjamin začne být tajemnou bytostí ohrožován, a to jak psychicky, tak i jako fotograf, Jane se vydává po stopách podobných příběhů a zjišťuje, že dívka vlastně volá o pomoc…

Film je remakem stejnojmenného úspěšného thajského hororu a je zasazen do kulis současného Tokia. I vzhledem k tomu, že v něm hrají neokoukaní herci a za kameru se postavil japonský štáb, slibuje silnou a napínavou duchařskou podívanou, kde se lidská rozhodnutí dokáží s nečekanou silou vrátit i ze záhrobí. A to i s úroky… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Naprosta patlanina, kde se clovek ani trochu neboji, vsechno je predvidatelny jak televizni pozapasovy rozhovor s fotbalistou, serialova hudba, ktera by uspala nejednoho adolescenta, byla k smichu a neoriginalni scenar by napsal i Joey Tribianni. Jedine co stoji za zminku jsou hezky vybrany fonty v zaverecnych titulkach ........ ne!! pockat to jsem si spletl s jinym filmem...tak bohuzel ani ty fonty tu nebyly fajn. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Moc japonsko-amerických remakov som nevidel, vyhýbam sa im - výnimkou bolo len Oko aj to len kvôli Jessice Albe a Clona, keďže originál som nevidel....Tí američania sa nepoučia - "nečakané" lakačky, trápnosť cítiť na kilometre, ale aspoň koniec bol dobrý, aj keď očakávaný....Vraciam sa k Ringu a Nenávisti... ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Co jiného zbývá než politovat ty, kteří to viděli dříve než thajský originál. Připravili jste se o perfektní zážitek! Nedivím se vám, že se vám tento remake líbil a pointa vám příjde skvělá, ale věřte, že originál je jen jeden a tomu nesahá tento ctrl-c ctrl-v kousek ani po kotníky. Jak se nemám nudit, když děj je úplně stejný, se stejnými momenty a závěr to samé. Sice to není úplná kopie jako např. Rec - Karanténa, ale i tak prostě už vím, co příjde. Na druhou stranu jsem aspoň zavzpomínal na pětihvězdičkový originál a některé scény se tady taky povedly. Dokonce mě přejel mráz po zádech, ale to bylo asi spíš při vzpomínce na nervydrásající thajskou verzi. Chápu, že Amíci chtějí přiblížit svým obyvatelům asijské horory, ale vážně lituji ty, kdo dají přednost kopii před originálem. 40% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Fotografie duchů vznikají od doby, co existuje fotografování. Snaží se nám něco říct. Ale co?…. Únosná stopáž a duchařina v posledních 30 minutách snímku, kdy SPIRIT je na scéně jak jen to jde, dělají film shlédnutí hodný. Líbila se vám Nenávist? Tak zde nic objevného nehledejte! ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mam rad remaky, lebo niektore su horsie /Souboj Titanu 2010/ ako original, niektore zase lepsie. No a u tohoto filmu Clona je remake podstatne horsi nez Shutter z roku 2004. SEm-tam sice strasidelna atmosfera je, ale hororove sceny su odflaknute a reziser Masayuki Ochiai odviedol len priemernu pracu. Cirych 50 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 31. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Film nebyl promítán pro kritiky. (LUKICKK)

Reklama

Reklama