Reklama

Reklama

Ďáblova cesta

  • Velká Británie The Devil's Chair
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick zaveze svou dívku Sammy do opuštěného psychiatrického ústavu. V jedné místnosti v budově najdou staré křeslo, na které si Sammy sedne. Ukáže se ale, že křeslo není pouhou veteší, naopak má tajemnou moc, která dívku zabije. Za vraždu dívky je obviněn její kluk… (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle teda byla zase síla, začíná jako výpověd jednoho maníka ,která je hodně jadrná a i celkem vtipná. Jde s dívkou do opuštěného ústavu si vrznout, jenže tam najdou křeslo, co tam zbylo a dívak na něj sedne a křeslo jí spoutá a zmasakruje. Mladík je obviněn a zavřen do blázince, po letech ho na příkaz jakého si profesora pustí, ale ten má podmínku onen maldík s ním musí jít na místo činu. Vezme si ktomu tři studenty. A jatka začínají, plno zvratů. Fim od záčátku nasadí drsnou sarkastickou latku, pak to zkouzne k nudě, ale konec to zas pěkně nastartuje. Do toho máme možnost slyšet myšlenky toho maníka, které jsou víc než zajímavé a trefné. Určitě solidní horor. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak řeknu to na rovinu Mason není dobrej režisér když jsem psal kdysi že mu po 13th sights dávám naději tak tohle všechno beru zpět. Tenhle film je strašná kravina která má jen jedno jediné plus a to atmosféra která je sem tam dobrá, není to nic extra ale dokáže uspokojit. A monstrum které je fakt slizké a nechutné a hodně připomíná béčkové horory 80 let. Ale to je asi tak všechno co u tohohle hororu je v plusu. Zbytek je jen míchanina scén které dost často ani nedávaly smysl. Navíc co je za idiotskej nápad zastavit obraz a nechat vyprávět nějakýho idiota co si zrovna myslí? Já si myslím že je to průser a na Masonový filmu půjdu opatrně. ()

Reklama

Rogue 

všechny recenze uživatele

První polovina je vyloženě slabá, ale pak se to začíná rozjíždět, přijde monstrum a začíná být legrace. Pochopitelně je celá zápletka debilní asi jako nápad na výrobu octových chipsů... No jde to, jen jsem se celý film nerozhodla, jestli mně nejvíc leze na nervy gandalf, který vypadá spíš jako saruman, nebo ten druhý, který neustále něco komentuje. Ale jak se říká, konec dobrý, všechno dobré. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

První pětiminutovka navnadí jako málo co. Pak bude půl hodiny Šmudlíků, Gandalfů (!!!) a trapností. A pak? Pak má pravda vyjít najevo a ze studentského výzkumu se stane ... vůbec nic se nestane, protože se pak filosofuje a mezitím příjde něco hrozně digitálního a občas to udělá střík střík a krev lítá a filosofuje se. .. A to je asi vše, milé děti. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Príšerná kamera, dialógy pre idiotov, hodné úrovne hereckého obsadenia tohto lacného braku. Lenže ono to miestami čosi do seba má, aj keď o nič svetoborné, sa rozhodne nejedná. Také občasné, mierne pútavé momenty, by som to nazval, čo je však na dnešnú dobu náročnú, veľmi málo. Každopádne, nebyť to v českom dabingu so slovenskými titulkami, určite sa neodhodlám. A neodporúčam ani Vám .. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se na opuštěné letecké základně Ramsey v Cambridgeshire (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru roku 2006 na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)

Reklama

Reklama