Reklama

Reklama

Bunkr smrti

Trailer

Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (251)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Za českým céčkově přiblblým názvem se nachází hororový průměr, který nenáročného bedekra neurazí ani nenadchne. Zápletka ve stylu "10 malých žoldáčků" je ošolíchaná k uzívání, jednotlivé charaktery nedávají moc důvodů k účasti nad jejich předčasným odchodem ze scény, atmosféra se usrkávačům čaje o páté celkem povedla. Jestli mě na tomto dílku něco překvapilo, pak jeho snesitelnost: přiměřeně temné, přiměřeně krvavé, přiměřeně blbé... těch momentálních souhrnných 51% odpovídá mému dojmu: nemám důvod flusat extra jedovaté poznámky ani freneticky jásat. Komentář považuju za nutný, protože do půl roku pravděpodobně zapomenu, jestli jsem "Outpost" viděla - a pro jednou nebude na vině jen plíživá stařecká demence. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený nápad, konečne sfilmovať niečo o nacistických experimentoch a následných mutáciách. Trvá veľmi dlho kým sa niečo stane ale potom to diváka nepustí od obrazovky. Jeden z filmov odohrávajúci sa skoro na jednom mieste, niečo podobné ako Kocka. Bavilo ma to viac než Dead Snow. Dávam vysoké hodnotenie za nápad, prevedenie, zaujímavé postavy, napätie, tajomného nemého neznámeho a "ne-happy-end", ako sa na horor patrí. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Vôbec nechápem, čo by ma na tomto akčnom kvázi horore malo upútať. Jediné čo trocha bavilo bolo chystanie sa na akciu. To ďalej však paradoxne iba otrávilo. Aj ten mysteriózny základ bol nezaujímavý - len akási podivná hatlanina Filadelfského experimentu zamiešaná do nacistickej mytológie o hľadaní takmer svätého grálu. Tiež nenapínavé a i keď to bolo herecky dobre zvládnuté, skoro ma dejová linka unudila na smrť. Keby aspoň hororová stránka stála za to, ale ani to nie. Žiadneho poriadneho gore ani bubákov či nebodaj strašenia sa tu divák nedočká. Ale neviem, možno som už iba letargický k podobným snímkom. Podpriemer. 40/100 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak nevím. S Deathwatch to moc společného nemá. Snad ten konec filmu, když se tam objeví další jednotka. Jinak je děj zcela odlišný a horší než v Mrtvé hlídce. Připadalo mi, že producenti posbírali bandu bezdomovců a opilců a jeli natočit laciný horor do lesa. Herci byli otřesní a naprosto hnusní. Co se týká děje musím uznat, že mě docela zaujal- teda jen pointa co se odehrávalo za Hitlera v bunkru. Docela bych i věřil, že se to mohlo někdy odehrávat (myslím ty testy, protože skopčáci byli magoři a jejich zvěrstva, byly mnohdy horší než to co jsme mohli vidět ve filmu). Já osobně bych to viděl na 40%. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tématikou, námětem (všeobecně je z nalezených zápisů známo, že si nacisti skutečně zahrávali se záhrobím a s různým experimenty). Tuším, že u zrodu byl sám Himmler.) sice zajímavý ale dějově slabší duchařský film a pro mě s očekávaným koncem. Myšlenka filmu tedy dobrá, ale přesto tomu něco chybělo, chvílemi mě to uspávalo (hlavně první půle), tedy než přišly na řadu všechny ty podivné vraždy a prapodivná temná atmosféra. I když je to vlastně taková směsice z filmů jako Psí vojáci nebo Hostel, přece jen se bylo na co dívat. " ()

Galerie (18)

Zajímavosti (9)

  • Proti osadenstvu bunkra pravdepodobne v minulosti bojovali i Československé červené barety, kedže jeden zo žoldnierov pri prehrabovaní sa v debni při strážení nemeckého essesáka drží v ruke československý ešus, aký sa vyrábal až po vojne. (andykovac)
  • Při závěrečné přestřelce měl Prior použít brokovnici až uvnitř bunkru, ale úroveň hluku by byla zcela nesnesitelná a panovaly obavy z trvalého poškození sluchu, proto z ní střílí jen venku. (Kriklan49)
  • Kulka vytažená z Macovy ruky je podle velitele "stará 7,62". Wehrmacht používal náboje ráže 7,92 mm, zatímco 7,62 mm používali Američané a Rusové. (Kriklan49)

Související novinky

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Reklama

Reklama