Reklama

Reklama

Smrtící temnota

  • USA The Cavern (více)

Obsahy(1)

Skupina amerických speleologů se vypraví na průzkum neznámé jeskyně, ale podivná síla zavalí vchod a všechny uvězní smrtící temnota. Bestie, která postupně zabíjí jeskyňáře v temné pasti, nemusí být duch ani zvíře. Skutečnost je však ještě strašnější... (oficiální text distributora)

Recenze (57)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jestli mám jít do odpadu nebo ne, ale vzhledem k verzi kterou jsem měl, a to neměla ani 80 minut, tomu tu jednu dám. Nestačilo mě to znechutit docela, za tu celkem krátkou stopáž. Celé je to neskutečně chaotické, celé ve tmě kde někdo neustále cvaká vypínačem a třese kamerou, tak že vlastně není celý film skoro nic vidět jen jekot. Celková pointa hodně slabá a o ničem. Měli to nechat bez vysvětlení a mělo by to aspoň nějaký grády. ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Během filmu jsem uvažoval o jedný hvězdičce,ano i přes příšerný herecký výkony a dementní klepající se kameru (ta mě opravdu vytáčela). Ale ten konec to dohnojil úplně. Kdyby tou nestvůrou bylo nějaký zmutovaný zvíře,tu jednu hvězdičku bych dal,tu hvězdičku bych dal i za to,kdyby tam šlo o nějakého ducha jeskyně, o kterým tam neustále kecal jedna z postav. Ale za toho kanibala teda fakt leda odpad. ()

Reklama

Dufaq odpad!

všechny recenze uživatele

Australský horor Smrtící temnota názorně ukazuje, až kam může špatný film zajít. Nenajdu nic, co bych filmu pochválil (možná závěrečné titulky). Snímek disponuje plytkým a naprosto předvídatelným dějem, který je navíc snímaný roztřesenou kamerou, zabírající pouze tmu a tu a tam záblesk baterky či šílený výraz některého z herců, kteří taktéž odvedli naprosto otřesnou práci. Nic horšího jsem snad nikdy neviděl. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Ty jo, to je ale ďoura. Půjdeme tam? Tak jo. Bůůů, můj děda byl starý šaman! Něco tady je!!! My tu umřeme! Bože, my tu umřeme! Já chci pryč! Máš problém?! Neperte se! Je to nějaká vakoveverka! ÁÁÁÁÁ Já chci pryč! Cobudeme dělat?! Konec. Tak, teď si to přečtěte znova a blikejte si u toho baterkou do vašeho rozkošného obličeje. Už to máte? Tak ohodnoťe a pak si pusťte Čtvrtý druh, to je tak docela kokotina. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě bych unesla ten fakt, že nám na začátku ukážou partu naprostých debilů, u kterých nám je známo že všichni brzo zdechnou. Jenže! Tady nám 1: vůbec nepředstavili postavy, 2: to, že je kamera jakože "zajímavá" jenom proto, že nebylo dost peněz na triky mi taky došlo, 3: příliš tmy, která není smrtící ale nudná, 4: naprosto neskutečný dabing, totálně na pár facek, 5: směšná zápletka, 6: ne-logika v chování postav. Přece, jsou to snad speleologové, ne? Jak je tedy možné, že začnou pištět jak vepři na porážce, hned po prvních minutách v jeskyni? 7: totálně směšný a blbý závěr. Víc není co dodat. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama