foto

Ben Ketai

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Svou kariéru zahájil pod vedením vizionářského režiséra Sama Raimiho. Poté, co pro Raimiho produkční společnost Ghost House Pictures napsal, režíroval a produkoval šest různých digitálních seriálů, svou působnost rozšířil také na celovečerní filmy. Byl spoluautorem scénáře a režisérem hororového snímku 30 dní dlouhá noc: Doba temna, pokračování úspěšného celovečerního filmu. V tomto snímku si zahráli například Kiele Sanchez, Rhys Coiro, Harold Perrineau, Diora Baird, Mia Kirshner a Katharine Isabelle. Pro společnost Revolver Pictures režíroval psychologický thriller Beneath.

Falcon

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Johnny Frank Garrett's Last Word
Les sebevrahů
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
2008 Megan
2007 Suck
2006 Tales from the Grudge

TV seriály

2016 StartUp (TV seriál)
Buyout (S01E05)
2013 Chosen (TV seriál)
2008 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)
2007 Devil's Trade (TV seriál)
30 Days of Night: Blood Trails (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 V hlubinách země
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
2008 Megan
2007 Suck

TV seriály

2016 Quantum Break (TV seriál)
StartUp (TV seriál)
Buyout (S01E05)
Seed Money (S01E01)
2013 Chosen (TV seriál)
2008 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace