Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

predators 

všechny recenze uživatele

Ach jo. To je v dnešní době tak těžké, natočit slušnou komedii, aniž by byly hlavním tématem "kozy a díry"? Přijde mi, jakoby všechny komedie točil nějaký nadržený úchylák z Totall Recall(tam byla taky ženská se třema...). Tak jak piškoti(děcka) při flašce začali, tak o 25 let později končili. A nic moc po sobě nenechali:-( Milovníci žen se třema prsama si tento film zamilují, já nene:-)35% ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Já mám zkrátka pro tenhle typ romantických komedií velkou slabost a nestydím se za to. Připomnělo mi to trochu Sex and Death 101, akorát v jiném balení. Mně připadá, že tu všechno funguje. Uvědomuji si, že schéma je pořád stejné a předvídatelné, hlavní hrdina, který má nějaké trable s láskou, má nejlepšího kamaráda, pošuka, který hláškuje a má smůlu v lásce, ale nakonec se na něj taky štěstí usměje, hlavní hrdinka je okouzlující, dojde k nějaké krizi, která se vyřeší v přesladkém konci. Tohle všechno tu bylo tisíckrát, ale přesto mě Klikař Charlie pobavil a nesmírně se mi líbil. Jessica Alba jako roztomilá smolařka nemá konkurenci, tuhle roli nemohla dostat jiná herečka, žádná by ji tak nezahrála, pokud pominu trochu starší Teri Hatcher, Dane Cook stejně skvělý jako v Kamarádově holce, pár vynikajících vtipů, pár sprostých, pár nechutných a jako bonus tučňáci. Jessica Alba a tučňáci, to je opravdová porce roztomilosti a sladkosti. ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Docela velké zklamání, po klasické chybě, kdy jsem se nechal nalákat slibným trailerem se konalo představení v poněkud trapnější notě.... člověk se tady moc nenasměje a romantika je spíše nahrazena trapností a občas i nechutností... prostě je to krok vedle.. když si pustíte Hříšňák tak uděláte lépe :o))) ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která má poměrně dost originální zápletku, a původně jsem chtěl dát i 4****, jenže pak jsem si uvědomil všechny zápory - Jessica Alba, kterou opravdu nemusím (o to víc ale překvapila v Awake), nejvíc klišodiní scény - setkání na letišti atd atd... Prostě při srovnání s čtyřhvězdičkovejma romantickejma komediema, které jsem teď v poslední době viděl, Klikař Charlie pokluhává. A Dan Fogler byl fakt odpornej, ble! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Sice je tahle romantika podobná několika dalším filmům, a že těch filmů není málo, ale fakt ujde. Teda je na hranici průměru. Proč? Protože vcelku vtipný situace střídají tradiční klišé. Ale těch několik zábavných scén stálo za to. Pokud film budu hodnotit pouze v rámci romantických filmů, tak těsně nad průměr. Hodnocení: 55% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Budova, v ktorej vo filme pracujú Chuck a Stu sa volá Seltaeb. Seltaeb odzadu je Beatles. (ladko)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno