Reklama

Reklama

VOD (1)

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (302)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch lepších amerických komedií, kde mají vtipné hlášky a scénky přednost před sentimentální romantikou. Povedný snímek, dobře jsem se bavil, ale i několikrát trpěl s Charlim ( třeba když musel vytrpět ten třistakilový kolos s bědary ). Jako pohodová komedie na jedno zkouknutí ? Určitě. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejvíce mě bavila nemotorná Jessica Alba, které se na každém kroku přihodí nějaká katastrofa. A vlastně mě bavila hodně. Samozřejmě že tento film hraničí opět s mraky podobných filmů a scénář je mírně předvidatelný, ale originalita mu rozhodně nechybí. Jinak Dane Cook je povedený herec, který člověka baví. Jessica Alba je krásná dívka, jejiž grimasy jsou velice zábavné. Dohromady jim to seklo po všech stránkách. A k tomu ti tučňáci..není co řešit. 5 hvězd. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Good Luck Chuck pořád zapadá do kategorie amerických romantických pohádek, ale nebojí se zároveň sejít ze stezky předepsaných scén a situací - stojí tak jednou nohou v neškodných zábavičkách a druhou elegantně nakročuje do realistického apatowského vesmíru, do jehož kvalit mu však stále hodně chybí. Na druhou stranu, není zde nouze o zábavu (přimrzlé jazyky, zhulený brácha, trojprsá ženština, eskapády na letišti the best), tudíž neodolatelná Jessica nakonec zakopla (ano, čtete správně) o tři hvězdy. (nej hláška: Budeš mít krasavice jako má jen Colin Farrell nebo Ellen Degeneres!!!) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Niekto by povedal, že Charlie je fakt klikař, má toľko nezáväzného sexu s toľkými ženami, ktoré sa navyše samé ponúkajú, no a Charile si to fakt aj užíva no až do chvíle kým sa nezaľúbi ... no jo scenár je hlúpy a herci tiež nehrajú nič moc ... i keď je treba povedať že od dua Alba a Cook som ani nič prvotriedne nečakal .... ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Post moderna nie je charakteristika. Teda je, charakteristika rozdielu, naznacuje co vsetko objekt porovnavania post modernou nie je. Dnesny film je vyrazne post moderny, stale tuzi a chce niest moralne posolstvo, ale robi to post modernym roztriestenym nemoralnym rozpravanim. Sex je v mode, priblble sex vtipky tiez, tak dodame filmovou vidinou amoralnej reality tejto rozpravke spravny akoze moralny smrnc 21 storocia. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)
  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)

Reklama

Reklama