Reklama

Reklama

Plně vyzbrojená bitevní loď Missouri se vrací z poslední plavby, aby byla slavnostně vyřazena z provozu a proměněna ve vojenské muzeum. Na palubě se chystají na slavnost, které se má zúčastnit i prezident. Kapitán Adams vyčte podřízenému Krillovi, že nehlásil přílet vrtulníku, důstojník se však vymluví na chystané překvapení k oslavě jeho narozenin. Na palubě helikoptéry jsou totiž rockový zpěvák, striptérka Jordan, číšníci, kuchaři a členové prezidentovy ochranky. Pohoda a dobrá nálada se nečekaně změní v drama, když rocker, ve skutečnosti terorista William Strannix, zastřelí dva důstojníky a obsadí s Krillem loď. Zmocní se disket v sejfu a raketou sestřelí americkou stíhačku. V Pentagonu je vyhlášen poplach. Paranoidní Strannix, který vyhrožuje vládě odpálením jaderných střel Tomahawk, byl totiž kdysi špičkovým agentem a akce je součástí jeho pomsty… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Gary Chang: 1. Main Title - Gary Chang ,2. Fanfare ,3. Takeover ,4. Casey Gets in Touch ,5. Casey Saves Jordan ,6. Reveal Sub ,7. Sub Splits ,8. They Sink the Sub ,9. Casey Rescues the Laundry ,10. Sitting Ducks ,11. Broadway Shootout ,12. Casey Meets Strannix ,13. Casey Saves Hawaii ,14. Epilogue , ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal asi v najlepsom filme vo svojej kariere, pricom si pamätam v case kinopremiery na zaciatku 90-tych rokov, ze som si musel kupit listky aspon o den skor, inac by som sa na film nedostal - jednoducho vypredane. Dnes takmer po 20-tich rokoch je to sice stale skvely zazitok, ale uz to nebolo ono. Bolo sice vidiet snahu tvorcov kopirovat uspech SMRTONOSNEJ PASCE z rokov 1988 a 1990, co sa im v tom obdobi uspesne podarilo, ale z pasce mam rovnaky zazitok este aj dnes, co uz sa neda uplne povedat o tomto filme. _______ Steven Seagal - (Casey Ryback) +++ Tommy Lee Jones - (William Stranix) +++ Gary Busey - (Krill) +++ Erika Eleniak - (Jordan Tate) +++ Colm Meaney - (Doumer) +++ Patrick O'Neal - (Kapitán Adams) +++ Andy Romano - (Adm. Bates) +++ Nick Mancuso - (Tom Breaker) +++ Produkcia: Arnon Milchan, Steven Seagal +++ ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční snímek čnící z filmografie Stevena Seagala jako stožár z dnes už potápějící se lodi s výše zmíněným jménem, Tommy Lee Jones jako jeho psychopatický protivník je prostě skvělý, Erika Eleniak krásná a Gary Busey prostě svůj, akce střídá akci, prostě áčková akčňárna, u které se člověk rozhodně nenudí ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem si doplnil tuto 90kovou klasiku se Stevenem Seagalem. Bohužel je to zřejmě jeho jediný dobrý film. Tak trochu v utajení pracuje jako kuchař na největší americké bitevní lodi. Ta je obsazena soukromou armádou, která se snaží udělat revoluci. Vede ji šílený bývalý agent v podání Tommy Lee Jonese. Stevenovi nezbývá nic jiného, než vzít věci do vlastních rukou a zachránit jak posádku, tak loď. Tito revolucionáři se totiž snaží odpálit jaderné střely na Honolulu. Společnost Stevenovi dělá sympatická Erika Eleniak. "To není jen obyčejný kuchař." ()

Galerie (69)

Zajímavosti (22)

  • Keď granát vyhodí dvere do vzduchu, môžeme jasne vidieť, že ľudia sú len figuríny. (ShortyIC)
  • Z pohledu odborné kritiky a finančních zisků se jedná o nejúspěšnější snímek Seagalovy (Casey Ryback) kariéry, který si vysloužil dokonce dvě nominace na Oscara. Se ziskem 15 760 003 amerických dolarů v 2 042 kinech ve Spojených státech představoval výdělek na jeden sál 7 717 amerických dolarů. (Čiban)

Související novinky

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

Chystá se reboot Přepadení v Pacifiku

18.11.2021

Studio Warner Bros. se rozhodlo oprášit jednu ze svých osvědčených značek, nového rebootu se totiž má dočkat populární akční snímek z roku 1992, Přepadení v Pacifiku. Nová verze příběhu o kuchaři na… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama