Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Padmé pricestovala na diplomatickú návštevu na planétu Rodia. Tu však zistí, že Onaconda Farr, jej dávna priateľka a bývalá senátora tejto planéty, uzavrela dohodu so Separatistami. Padmé je zajatá a uväznená. Jej jedinou nádejou na oslobodenie sú teraz C-3PO a Jar Jar Binks. (ČSFD)

Recenze (9)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasika jak sa objaví Jar-jar na scéne ľudia tomu automaticky najebú odpad. Akože hej je to otravná postava a príbeh tiež nie je najlepší ale dalo sa to pozerať a také slabšie 3* to dostane bez problémov. ()

Dr_Virus12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes ty scény s Jar Jar Binksem, je toto velmi zajímavá epizoda, která ukazuje to, jak Separatisté dokáží přibírat do své aliance nové světy. Díky tomu si můžete uvědomit, proč ne všichni jsou s Republikou, a že prostě ne všechny světy mají na výběr. Někteří, již jsou součástí separatistů prostě byli válkou donuceni. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda postavená na nejdebilnější postavě v historii star wars? Není divu, že je zde tak nízké hodnocení. Uznávám, jednou jsem se zasmál a tak dávám jednu hvězdu, ale měl jsem problém dokoukat bez přetáční a i tak jsem si pohrával s telefonem. 20% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Quinlan Vos se měl původně objevit vtéto epizodě. Měl pracovat v utajení a skutečně používat své silové schopnosti, aby to vypadalo, že Jar Jar je Jedi. Nakonec byl vystřihnut, protože v raných fázích výroby studio nemělo možnost zahrnout mnoho nových postav kvůli času, který zabralo vytvoření digitálních modelů. (KGBelik)
  • Jedná se o první epizodu, ve které se neobjevuje hrabě Dooku ani generál Grievous. (KGBelik)
  • V této epizodě se poprvé objeví Jar Jar Binks, Nute Gunray a Onaconda Farr. (KGBelik)

Reklama

Reklama