Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (21)

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Klonové války je velice zajímavý. Navazuje na stejnojmenný film, který byl nic moc. První díly na tom byly podobně. Vlastně celá první série byla průměrná. Líbí se mi, že zde dávají prostor každému Jedi rytíři. Série je plná zvratů a soubojů, bohužel však nudné díly s Jar Jarem, droidy. 40% ()

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálně promarněná šance a nevyužitý potenciál. Vizuální stránka je méně dětská, než jsem čekal, a i když vypadá dost počítačově, má svůj styl a je pro tento formát dvacetiminutových příběhů ideální. Problém je v tom, že Clone Wars jsou naprosto zbytečné. Není tu žádný dějový oblouk, tenká červená linie, která by příběh spojovala a postavy někam posouvala. 22 kapitol je rozsekáno na dvoj či trojepizody, případně na úplně samostatné díly, které tvoří jeden nekončící sled bitek o různé soustavy a planety, který ale nikam nevede, nemá žádné vyústění, smysl … nic. Ač je tu celkem dost starých i nových postav, o žádné z nich se nedozvíme nic zajímavého. Zkouknuta první série a na další nemám chuť. Není to vyloženě špatné, je to jen ztráta času. (2.6.2014) 55 % ()

Reklama

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 1 - 60 % + Film - 55 %: Strašně těžké k zhodnocení. Na jednu stranu se jedná od prequelů o obrovský kvalitativní skok dopředu. Z Anakina, Obi-Wana a Yody jsou konečně sympatické a zajímavé postavy, kterým mladší verzi starých známých z původní trilogie věříte. Klonové i jediové jsou tu skvěle začleňováni do děje a díky tomu z nich hned máme místo nezajímavých pěšáků skutečné individuální postavy. A hlavně je to celé krásně vymyšlené a hrozně příjemné na koukání. Na tu druhou ale víc než jinde vadí fakt, že se jedná o animák pro děti, kde nic nemůže pořádně přistát a po každé epizodě/příběhu o několika částech se nekompromisně hází zpátečka a nastoluje se status quo. A tak ani ty nejlepší části nemohou nikdy z logiky konceptu překvapit a nakonec všechno nadějné jen dovedou do předvídatelného konce, někdy líp, někdy hůř. A to si ještě odmýšlím ty občasné výplňové epizody, jmenovitě Lost R2-D2 dvojdíl, Bombad Jedi a Blue Shadow Virus dvojdíl. Na to nejde nic jiného než se pořádně plesknout do čela, popřípadě drtit skip tlačítko. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že ačkoliv je animace cílená na dětské diváky, tak je seriál velmi slušně koukatelnýi pro dospělé a některé díly, jako např. ten poslední, jsou skutečně vysoce kvalitní co se návaznosti na svět Star Wars týče. Zdaleka nejlepší postavy jsou Ahsoka a klonoví vojáci, za které dávám palec nahoru. Velké a pozitivní překvapení. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbí se mi, že zde dávají prostor každému Jedi rytíři šanci zazářit ve vlastní epizodě. Série je plná drobrých zvratů a špičkových soubojů, bohužel však nezajímavé výplně s Jar Jarem, droidy a dalšími takovými příliš kazí celkový dojem. 70% je optimální hodnocení. První série mi přišla trochu pro děti. PS: nechápu jak si někdo může stěžovat na Ahsoku. Byla skvělá už od samého začátku. A co, že je to 14 letá teen. Má lepší charakter a dává větší smysl než všichny sequels postavy dohromady. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (145)

  • S 3,96 milionu diváků se jednalo o největší debut na Cartoon Network. (KGBelik)
  • První výskyt komando droidů a kapitána Rexe v seriálu. (KGBelik)
  • Antologická kniha z roku 2020 „Star Wars The Clone Wars: Stories of Light and Dark“ obsahuje příběh založený na Ambush, který je vyprávěn z pohledu Yody. Napsal ho Jason Fry a jeho název je „Sharing the Same Face“. (KGBelik)

Reklama

Reklama