Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Separatisti na planéte Anaxes stratili eso v rukáve. Už nemajú nikoho, kto by dokázal predvídať stratégiu republikových síl. A tak sa armáda v čele s Obi-wanom a Mace Winduom vydáva zasadiť im finálny úder. Zároveň sa jednotka klonov pod vedením Anakina snaží tajne preniknúť na loď separatistov a prekaziť ich stratégiu. Musia sa ale mať pred nepriateľom na pozore. A je tu ešte jedna vec - ich plán je závislý na zachránenom klonovi menom Echo. Nakoľko sa však naňho môžu spoľahnúť? (ČSFD)

(více)

Recenze (5)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní 4díl s bad batch je pro mě totální průser. Nedá se do toho dostati, ani na několik pokusů. A ne, že bych se fakt za ty 2 roky, nesnažil. Zatímco os. ohrnují nos nad nadcházejícím příběhem s Ahsokou a sestrami, já považuji tento 1. segment za zcela nepoužitelný na víc jak 1 zkouknutí. ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně došlo na uzavření dějové linky z Anaxes. Bad Batch byl celkem fajn, stejně jako oživení Echa. Podstatný moment je v zabití Trenche, jinak jsem ale rád, že úvod je za námi a od příští epizody už snad jedeme naplno. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se rapidně zlepšil oproti posledním dvěma dílům. Skvělé zakončení této bitky o planetu Anaxis. Tato epizoda navíc poukazuje na to, kolik do války obě strany investovaly a kolik přinesla obětí a celkově, jak dlouho už se vlastně táhne (viz Mace Windu), zároveň je zde i ukázáno, jak Anakin postupně přechází na temnou stranu prostřednictvím svých činů. A zakončení Echova příběhu bylo také dobré. Každopádně už chci vidět Ashoku nebo Maula, protože od této série očekávám opravdu hodně a chci aby to dopadlo dobře a ne jako Rise of Skywalker. ()

Reklama

Reklama