Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Separatisti na planéte Anaxes stratili eso v rukáve. Už nemajú nikoho, kto by dokázal predvídať stratégiu republikových síl. A tak sa armáda v čele s Obi-wanom a Mace Winduom vydáva zasadiť im finálny úder. Zároveň sa jednotka klonov pod vedením Anakina snaží tajne preniknúť na loď separatistov a prekaziť ich stratégiu. Musia sa ale mať pred nepriateľom na pozore. A je tu ešte jedna vec - ich plán je závislý na zachránenom klonovi menom Echo. Nakoľko sa však naňho môžu spoľahnúť? (ČSFD)

(více)

Recenze (5)

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně došlo na uzavření dějové linky z Anaxes. Bad Batch byl celkem fajn, stejně jako oživení Echa. Podstatný moment je v zabití Trenche, jinak jsem ale rád, že úvod je za námi a od příští epizody už snad jedeme naplno. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní 4díl s bad batch je pro mě totální průser. Nedá se do toho dostati, ani na několik pokusů. A ne, že bych se fakt za ty 2 roky, nesnažil. Zatímco os. ohrnují nos nad nadcházejícím příběhem s Ahsokou a sestrami, já považuji tento 1. segment za zcela nepoužitelný na víc jak 1 zkouknutí. ()

DeJiF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl se rapidně zlepšil oproti posledním dvěma dílům. Skvělé zakončení této bitky o planetu Anaxis. Tato epizoda navíc poukazuje na to, kolik do války obě strany investovaly a kolik přinesla obětí a celkově, jak dlouho už se vlastně táhne (viz Mace Windu), zároveň je zde i ukázáno, jak Anakin postupně přechází na temnou stranu prostřednictvím svých činů. A zakončení Echova příběhu bylo také dobré. Každopádně už chci vidět Ashoku nebo Maula, protože od této série očekávám opravdu hodně a chci aby to dopadlo dobře a ne jako Rise of Skywalker. ()

Reklama

Reklama