Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka vojáků je povolána, aby výzkumnou laboratoř zbavila krvežíznivých zombie, které se z tamějších lidí staly následkem nepovedeného pokusu. Jeden z vojáků je však kousnut a utíká z areálu. Dostává se do striptýzového klubu, kde se později změní v zombie a zaútočí na jednu z pracovnic. Z té se také stane zombie, jenže na rozdíl od jiných nahnilých "kolegů" je nadále schopná normálně přemýšlet a tak dál vykonává svou prácí. Muže tím dostává do varu, jelikož jako zombie striptérka je mnohem vášnivější a divočejší, avšak je tu jeden problém – a to ten, že jí své zákazníky. (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Už od začátku mile sympatická veselá poloamatérská podívaná. Robert Englund je se svým sprejem proti děfkám přímo k pomilování, vysloužilá ruská "balerína" s roztomilým akcentem jakbysmet a Jenna s kámoškama kupodivu hrají nad očekávání slušně (jen u tý tyče se mohly snažit trochu víc, holky plesnivý). Spousta povedeného gore a vtipných hlášek ("You see this? What colour is that?" - "Cappuccino?" - "Right, meaning you're cleaning this entire mess up!" ... :´) ) a celková hrubá nekorektnost téhle párty úchylárny dělají ze Zombie Strippers adepta na status kultovní pyčovinky. V dnešní době určitě potleskuhodné, jen víc takových! ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tohto roku sa rorztrhlo jedno veľké filmové zombie vrece. Ale pohoda, zombíkov neni nikdy dosť. Pre tentoraz hororová komédia s megadrsným komandom, ktoré "žere napalm a chčije oheň" a partičkou zombifikovaných striptérok. Mimo iné som sa dozvedel, že hulitba od zombie striptérky nedopadá dobre a zo ženského pohlavného orgánu sa DAJÚ strieľať biliardové gule :-D K tomu pekné tanečnice ( teda len pokým neprišlo na zombifikáciu), proste úlet ako sviňa. Good. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Vobec nie "zle", prave naopak, po vacsinu casu az prekvapivo zabavny trash. Je fakt, ze stopaz je v strede filmu natahovana nadbytocnymi zombie dance vystupeniami a niektore vtipy nemaju tak vyraznu pointu kvoli zbytocnemu predlzovaniu (nespravny timing zakoncenia) , ovsem stale je tu este dost vydarenych forikov s konskou davkou nadhladu a ironie (SSacka bordel mama ma s vetou "reminds me my old country" takmer katapultovala zo stolicky). A to nehovorim este o tom socialno-politickom podtone v niektorych zvlast vydarenych dialogoch :) Navyse masky su velmi slusne, Jenna na mrtvolu tancuje excelentne a nevaha si robit srandu sama zo seba a svojej byvlej kariery. Idealny kandidat na party film, alebo midnight projekciu vo Varoch v najvacsej sale Thermalu ;) 7/10 ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

No, dalšie nízkorozpočtové béčko, ktoré stojí za to vidieť. Nejedná sa o nič prelomové, ale fanúšikou žánru to určite pobaví. Dobrej zombie-činy nikdy nie je dosť a ked sa k tomu pridá skupinka sexy striptérok(profesionálok :) tak to nemôže byť zlé. Film má v celku vydarené masky a triky tiež nie sú na zahodnie i ked občas to poriadne zaškrýpe. Hlavné je to, že som sa nenudil ba naopak bavil som sa. Vtipné hlášky nie len z úst skvelého Roberta "Freddyho" Englunda, ktorý je naväčším kladom filmu sú k smrti dobré :) Proste toto sa podarilo, gore, čierny humor a všade vyskytujúce sa ženské prsia... tomu nemôžete dať menej než 50% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Řeklo by se, že veškerý potenciál je vyplýtvaný již v názvu (původním samozřejmě), ale kupodivu tomu tak není. Nadšené zombie čtenářky Nietzscheho jsou totiž výborné, a chtěně vtipné, i v průběhu celé stopáže. Tedy pokud budete v té správné náladě. Je sice evidentní, že veškerý rozpočet padl na úvodní a závěrečnou scénu, ale právě i pro tu neskrývanou lacinost to funguje jak má. Což vzhledem ke zpracovávané "látce" příjemně potěší. Doufám, že vznikne pokračování. Moc by mě zajímalo jak dopadne nakousnutý osud věrného mezka Pepého. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za pouhých 18 dní. (facojurka)
  • Jedná se o první film Jenny Jameson po odchodu z pornoprůmyslu. (Tochal)
  • První nakažený voják se jmenoval Byrdflought, což bylo myšleno jako slovní hříčka na epidemii ptačí chřipky, v anglickém jazyce bird flu. (facojurka)

Reklama

Reklama