Reklama

Reklama

Mistři švindlu

(seriál)
  • Česko Opravdový podvod (více)
všechny plakáty
TV spot 1
Velká Británie, (2006–2012), 54 h (Minutáž: 30–60 min)

Hrají:

Alexis Conran, R. Paul Wilson, Jessica-Jane Stafford, Dean Lennox Kelly, Paul Nicholls, Frank W. Abagnale Jr., Joanna Page, Abigail Evelyn Titmuss (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(107)

Obsahy(1)

Alex, Jess a Paul jsou profesionální podvodníci. Ukáží vám jak je možné ošidit lidi o peníze díky jejich důvěřivosti, nepozornosti nebo dobrotě. Uvidíte jak klasické triky, které podvodníci používají již odpradávna, tak podvody využívající moderní techniku. Vše se odehrává pod dohledem skrytých kamer a je tedy naprosto autentické. Jess využívá při podvodech své přitažlivosti, Alex dokáže umluvit kohokoliv k čemukoliv a Paul má encyklopedické znalosti podvodů. Dohromady tvoří sehraný tým Mistrů švindlu. (FrodoF)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (87)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Čím déle to sleduji, už se u toho bavím méně. Dříve se zaměřovali na "jednodušší" fígle, které věřím, že se dějí dnes a denně a radili, jak je prokouknout. Poslední dobou už jsou podvody tak komplikované, že se proti nim vlastně ani bránit kolikrát nemůžeme a spíš to dává šanci případným zlodějíčkům :-). Nicméně, jak psal M.A.J.O. - ty "hospodské" triky jsou užitečné ;-) ()

Gerret 

všechny recenze uživatele

Fakt povedený seriál o třech podvodnících, kteří předvádějí různé švindly. Některé podvody jsou tak dobře udělané že okrádaný nemá skoro žádnou šanci. Doufám že se nikdy nestanu obětí nějakého podvodu. Nejlepší jsou ty sázky o pití a peníze, nebo podvody s kreditníma kartama a kapsářství. Viděl jsem: 1.-4. řada 1x. Hodnocení 90%. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

"A nezabúdajte. Keď to znie príliš dobre na to aby to bola pravda, tak to zrejme pravda nie je." Originálny dokument, ktorý keď si správne spomínam chodieval poobede na STV. Spôsobov, ako podvodníci vedeli jednoducho a účinne napáliť ľudí bolo nekonečne veľa a väčšinu z nich naozaj stálo zato vidieť. Klobúk dole pred triom predvádzajúcim podvody, z ktorých boli všetci naozaj veľmi presvedčiví, autentickí a vďaka ktorým možno veľa divákov predišlo podobným nepríjemnostiam v reálnom živote. Alebo aj veľa začínajúcich podvodníkov získalo inšpiráciu...75% ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Hned po shlédnutí čtyř epizod musím konstatovat, že je to opravdu zajímavý dokument. Možná je natáčen za účelem informovat lidi, jak se proti podvodníkům chránit, ale stejně většinu diváků hned napadne, že to musí na někom zkusit. Teda mě se ještě nic z toho nepovedlo, zkoušel jsem některé fígly na kamarádech a chce to asi trochu víc praxe ... ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku výborný, oddechový seriál se skrytým "know-how" pro budoucí podvodníčky. Po přibližně 40-ti zhlídnutých dílech začínají být všechny lumpárny a podvůdky trochu stereotypní a tak jediným tahounem pořadu už je "pouze" krásná podvodnice Jessica. Některé triky a podvody je třeba brát s velkým nadhledem a u některých jsem se za ty lidi cítil vyloženě trapně. Jinak vcelku zábavné a ze začátku i dost chytlavé. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Paul často pracuje jako poradce pro kasína v Las Vegas. (markul)
  • Alex vystupuje v seriálu trefně pod jménem Ian Steel. Výslovnost tohoto jména je hodně podobná slovnímu spojením "I steal", což v překladu znamená "kradu." (markul)

Reklama

Reklama