Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(160)

Se Shaunem vládne na farmě chaos! Shaun rozhodně nejde se stádem - právě naopak, stádo se pod jeho vedením pouští do různých činností, které klidné údolí mění na pastvinu plnou zmatků. Shaun s kamarády nedávají šanci pasteveckému psu Bitzerovi, který se snaží utajit, co všechno se děje za farmárovými zády. Každý den přináší nové dobrodružství se Shaunem! 8 Béé...zvadných příběhů: Rozcvička se Shaunem Koupání Aportování Donáška Obraz Česáči jablek Strašidelná noc Drak. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (368)

castor 

všechny recenze uživatele

Nick Park, tvůrce seriálu, navrhl výtvarnou podobu ovcí. A pak už to jelo. Ač je celý proces tzv. stop-motion animace zatraceně časově náročný. Modelínové kousky se prodaly do televizí po celém světě a slaví mimořádný úspěch. Obrýlený farmář, hlídací pes, provokující trio prasátek, býk a stádo v čele se Shaun. Celé to má super atmosféru, kouzelný britský humor a nespočet nápadů, které divák sotva stíhá pobírat. Dětský obzvlášť. Moc fajn. Bééé. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Ovečka a její nápady. Prostě cool... Shaun má zvídavou a rozpustilou povahu, čímž se odlišuje od ostatních ovcí. Zvědavost jej zavádí do ošemetných situací z kterých nakonec obyčejně vyvázne. Shaun je mezi ostatními oblíbený a přirozený vůdce. Snaží se dělat dobré věci a tím do jednotlivých dílů s lehkostí vnáší morální ponaučení. / Viděné epizody *40.dílů / ( Hodnocení: 10/10 ) ()

Reklama

natalie15 

všechny recenze uživatele

Tak na toto sa človek môže pozrieť vždy! A o zábavu má postarané:-) Ovečka Shaun je seriál ktorý rieši normálne veci veľmi milou, zábavnou a originálnou cestou. A ja som nevedela že ovce sú tak inteligentné! :-) Ovečke Shaun tie nápady asi nikdy nedojdu, a to ma len teší! Každý diel je veľmi zábavný a milý, a ja som sa do dobrodružstiev týchto ovečiek zamilovala. Niektoré diely sú nezabudnuteľné - napríklad ako tá tučná ovca chudla, ale o tom ako farmár zobral macka tej malej ovečke a tá potom celý čas plakala, chúďa. A Bitzer! To je asi moja druhá najobľúbenejšia postava po Shaun... to ako stále pije kávu... Amen. Krásny, milý, inteligentný a zábavný seriál. 95%. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Neskutečně vtipné, mám přímo záchvaty smíchu, a to i po dvacátém shlédnutí. Roztomilá a chytrá ovečka, ostatní ovce, u nichž člověk nikdy neví, kolik jich je, snaživý pes, který to vždycky odskáče, naprosto sviňská prasata a k tomu všemu nešikovný a neustále překvapovaný farmář. Za takovou legraci je pět hvězd málo. Moje nejoblíbenější epizoda je asi ta s lepidlem. Bééé! ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

90%?! Český národ definitivně ztratil veškerou soudnost i kulturní úroveň! Dlouho mi bylo záhadou, proč tahle infantilní a ničím nezajímavá pohádka je u českých diváků (a to i dospělých!) tolik populární a na ČSFD dokonce zaujímá přední pozici v žebříčku nejoblíbenějších seriálů. Až mi to konečně docvaklo! Češi jsou národem poslušných stádovitých ovcí a s hlavní postavou této blbůstky se nejspíš zosobňují, jinak si to opravdu nedovedu vysvětlit. Navíc je fakt, že TV stanice a vydavatelé DVD zásadně ušetří, neboť nemusejí pořizovat dabing. Nicméně, mě tato komerční němá imbecilita neoslovila ani v nejmenším, tudíž opět půjdu proti davu a hrdě zodpadňuji. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (6)

  • Shaun je ve skutečnosti beránek a ne ovečka, jak je v českém překladu chybně uvedeno. (PRobin)
  • V této epizodě se neobjeví pes Bitzer. (Aknah)
  • V celém seriálu nezazní žádné dialogy. Hlavní postava komunikuje výhradně bečením a své myšlenky vysvětluje kreslením diagramů. (philip.j.fry)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno