Reklama

Reklama

Epizody(8)

Skupina válečných veteránů, vracejících se z Iráku řeší nedostatek financí přepadením banky. Vše probíhá dle plánu, dokud jeden ze zákazníků neprokáže pohotovost a o situaci pomocí textové zprávy uvědomí policii. Začíná souboj mezi nejlepším policejním vyjednavačem ve městě, týmem SWAT a válečnými veterány, kteří jsou odhodláni banku opustit buď s penězi, nebo v pytlech na mrtvoly. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (48)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Opravdu stále napínavá záležitost, což je u takovéhle stopáže hodně velké plus. Leguizamovi a Wahlbergovi to šlape moc dobře. Hlavně u prvního je charakter postaven výtečně. Líbilo se mi, jak chvílema váhal a pak bez pohnutky někoho srazil. Vztah budovaný mezi lupiči a rukojmími je taky povedený. Dialogy nejsou trapné a naopak o hlášky není nouze. Opravdu velké mínus jsou ale přestřelky. Podobný styl mi sedí spíš k céčkovým filmům a ne k takhle povedené minisérii. Nic to nemění na tom, že jsem si Kill Point plný různých twistů hodně užil. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Přes tak vysoké hodnocení musím dát pohé dvě*. Nějak mě to nechytlo už od prvního dílu, ploché postavy, bez akce a napětí, celkem nuda. Do konce jsem se díval jen kvůli vysokému hodnocení, co z toho vyleze. Poslední dva díly trocha akce, ale jako celek nic moc. Velmi špatně vybrané postavy, hlavně ta černoška jako velitelka SWAT mě doslova pila krev. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Na muj vkus bohuzel trosku natahovane, cimz se dostaly do scenare veci, ktere mely skoncit na podlaze strizny. Pak jsem mel taky problem s televiznim vizualem, zaverecne prestrelka vypada jak amaterske home video. ovsem jinak se jedna o napinavy pribeh se skvelymi herci, u ktereho se vubec neda vytusit, jak to s hlavnimi hrdiny dopadne, jsou to sice bankovni lupici, ale taky valecni hrdinove, americani sice miluji happyendy, ale zase jsou posedli trestanim zlocincu, do posledni chvile, jsem si nebyl jsity... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tema je absolutne ohrane, nicmene zacatek The Kill Point neni vubec spatny a vypada to na rozjezd sice bckove, nicmene skvele miniserie. Jelikoz to ma cele jen 8 dilu, clovek by ocekaval rychle tempo bez slabych mist, nicmene tvurci to v druhe pulce komplet ztratili. Zacina se to natahovat, vytrati se jakykoliv element napeti a je to cele o nicem. Prijemnym bonusem byla postava tradicne skveleho Tobina Bella v prvnich dilech. John byl jako hodny zaporak docela v pohode, nicmene Donnie by mel herectvi zabalit. Vetsina ostatnich hercu se holt nedokazala vymotat ze sparu sve bckove podstaty. Cisty prumer vzhledem k velmi dobre prvni pulce, ale velmi spatne druhe casti. Ze sfery bankovnich prepadeni bych doporucil spise skveleho Inside Mana. 5/10 ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Vypoitovaná, přesto úsměvná a náhoďácká minisérie. Celé se to točí okolo bankovního přepadení, které se zvrtne a lupiči musejí zůstat v bance, kterou za nedlouho poté obklíčí speciální jednotky. Celé to působí dosti dobře a napínavě, což se u tak profláklého námětu stává velmi lehce. I přesto jsem Vražedný souboj zhltl, jak malinu. Jediné, co mi tak nějak vadilo, byli mizerné herecké výkony druhořadých postav a strašně ubohé přestřelky - cožpak je snad možné, aby vytrénovaná 12 členná skupinka jednotky SWAT netrefila několik pobýhajících zločinců, na otevřeném prostranství? Hm, asi ne, ale i přesto jsem si Vražedný souboj užil a jako minisérie to funguje dokonale. Ohrané téma, ze kterého se dokáže stále něco vyždímat. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Herci J.D. Williams (Cat) a Michael K. Williams (Q) se už dříve setkali při natáčení seriálu The Wire (2002). (CliffLee)
  • Vojáci, kteří přepadnou banku, používají zvířecí přezdívky, a to Mr. Wolf - vlk, Mr. Pig - prase, Mr. Rabbit - králík, Mr. Cat - kočka a Mr. Hawk - jestřáb. (CliffLee)

Reklama

Reklama