Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to ohodnotila třemi hvězdičkami, teď jsem se na to snad poprvé podívala úmyslně a zcela od začátku až do konce. Tři hvězdičky nechávám. Je to celkem pěkný romantický film a citlivou duši jako mě to potěší, navíc Kevin a Skotsko prostě :D Není to žádný světoborný film, takže víc bych tomu nedávala, na druhou stranu si to na nic víc než na hezký romantický film nehraje. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Moje romantická duše dostala zásah přímo do slabin... jsem ochotný akceptovat, že jsou všechny postavy jednorozměrné až hanba, že se o Dempseym, jakožto ústředním hybateli děje, dozvíte pouze to, že má rád psy, v páře dělané čínské knedlíčky a nadevše zbožňuje basketball s přáteli, ale musel bych být po lobotomii, abych překousl jak strašně dementní, nesmyslná a nechtěně komická tahle rádoby romantická komedie je. Netuším, co scenáristi při psaní scénáře hulili, ale cigarety to určitě nebyly. Jinak by si nemohli vycucat z prstu táááááákhle hloupé zvraty, stupidní dialogy, jedno z nejhorších vyznání lásky, jaké jsem měl tu "čest" vidět na vlastní oči a závěr, při kterém jsem málem dostal osypky. Vstup do sálu povolen pouze těm, co se chtějí rychle rozejít s přítelkyní. Pro tenhle krok je Made of honor naprosto ideální. Nebýt soundtracku, neváhal bych chňapnout po odpadu. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

K uzoufání plochá romanťárna o úspěšném sukničkáři, který ve svém životě neojel pouze svou nejlepší kamarádku, kterou samozřejmě roky miluje ale uvědomí si to až ve chvíli, kdy se má vdávat. Spousta snímků i z této naivní báchorky, která má určený začátek, prostředek i konec, dokázala vytvořit zábavný film ale to by ho musel mít na starost inteligentnější režisér a k ruce by potřeboval sympatičtější a lidštější herce, než jen pouhé karikatury. Z daného žánru jeden z nejslabších kousků co jsem viděl. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Patrick Dampsey je sice možná úspěšný a sexy,ale nedovede se vymáčknout a normálně jednoduše říct holce co se mu líbí, že si jí chce vzít a tak milá holčina odjede do Skotska a tam najde konečně CHLAPA, který za to stojí... Nicméně americký ňouma se rozhodne, že ve jménu vlastního sobectví zničí svatbu své kamarádky a skotského sympaťáka a to za každou cenu. Nejsem rozhodně žádný moralista, ale celkové vyznění filmu mě pěkně nakrklo a znechutilo a dávám dvě hvězdy jen díky tomu, že jsem v tv před tím viděl ještě větší shit jménem "Jedna za všechny". ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Že to bude mít tisíckrát omletý scénář bez špetky překvapení či snad dokonce napětí se dalo čekat. Když si k tomu ale ještě přidáte nulovou chemii mezi hlavními představiteli, blbé dialogy, uboze načrtnuté postavy a absolutní neschopnost zapůsobit romantickými scénami, je jasné, že v tomto případě není ani za předpokladu snížených kritérií na kvalitu amerických romatických filmů, produkovaných jako na běžícím pásu, o co stát. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)

Reklama

Reklama