Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

higuain 

všechny recenze uživatele

To se vám takhle stane nemilá věc. Od puberty máte nejlepší kamarádku v roli nejlepšího kamaráda, trávíte s ní víc času, než s kýmkoliv jiným a když si najednou vzpomenete, že jí vlastně milujete, tak ona si přivede snoubence a zřejmě se těžce zamilovala, že po několikatýdenní známosti už má prsten na ruce. Ale žádný strachy, ono to s tou její zamilovaností nebude tak horký, stačí jí dát pořádnou pusu s jazykem uprostřed nějaký předsvatební oslavy, rozbrečet jí, odjet pryč, mít na poslední chvíli prozření a pak hurá heroickým sprintem na svatbu, tentokrát s přídavkem v podobě jízdy na koni. Tohle je zkrátka šíleně předvídatelný, patetický a celkově pitomý i na žánr "romantická komedie podle předem dané šablony". ()

Loki81 

všechny recenze uživatele

Diky bohu ze jsem na to nesel do kina jak jsem planoval a mel jsem moznost shlidnout tento snimek o par dni drive. Trailer byl totiz opet podvodne sestrihan v pomerne solidni prislib zabavy. Udelal bych si totiz nehoraznou ostudu jak u manzelky, tak u pratel, ktere bych na to do kina vytahl. Ani sam Dempsey ve skotskem minikiltu a se svym sympatackym facem tuhle nehoraznou kravinu nezachranil. Nuda, neoriginalita, traparna... ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dva důvody (=dvě hvězdičky), proč film vidět? 1) Skotsko 2)New York. Příběh stál za starou bačkoru, takových už tu bylo požehnaně! Vážně jsem měla neodbytný pocit, že jsem to někdy viděla (ale opak je pravdou,šlo o moji premiéru.) Z představy nesympatického Dempseyho jakožto lamače srdcí mi ještě teď cukají koutky, Michelle se mi líbila v Source Code, tady byla jak vzhledově tak herecky nevýrazná šedá myška.Příběhově neslané, nemastné,předvídatelné,trapné. ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

Velmi plytky romanticky zazitok s kopou “veci” bez logiky realneho zivota. Aka silne naivna love story… Cakala som viac, ovela viac a miesto toho toho som dostala minuty nudy a kyvkania vlastnej hlavy nad nezmyslami niecoho, co v uputavke vyzeralo ako dobry film…Ze by aspon jedna hviezda pre Patricka?...kdezeee, tu si zasluzi krasa UK. ()

Jajar 

všechny recenze uživatele

Nemám rád svatby, nemám rád Skotsko a už vůbec nemám rád Patricka Dempseyho. Že nedostal vzteklinu od nějakého z potulujících se ořechů, které každou chvíli hladil, nebo míčem do hlavy, když hrál s přáteli basketball bych ještě zkousnul, ale proč se zatraceně nezadusil těmi zákusky, co do sebe pořád cpal? Každopádně díky za pád z koně a závěrečnou ránu pěstí...doufám, že to Patricka bolelo. 2/10 (protože Oasis jsou fajn) ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno