Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nevyvedený pokus o romantickou komedii. Jak bývá často u podobných plytkých snímků, romantika tady troskotá hlavně na nepodařených charakterech ústředního milostného trojúhelníku. ______Dívka je nevýrazná, je to jen prima holka bez zajímavějších charakterových rysů. Působí jako typický materiál na nejlepší kamarádku, nikoliv na hlavní postavu. ______Její skotský snoubenec je téměř nezřetelný, tady se scénář ani nepokusil dát mu nějakou zajímavou povahu, takže se stává papírovým panákem, jehož určují jen vnější atributy - šlechtický titul, bohatství, skotské tradice. Ani to se ale příliš neprojevuje, až snad na skotské zvyky, které snímek dost přiblble zesměšňuje. ____ Ústřední postavou, kolem které se vše točí, se tak stává povrchní sukničkář, který (zdánlivě) příliš pozdě prozře, jak je láska přece jen důležitá.____ Je takový zvrat uvěřitelný? Ne. Je jeho boj o teď už zadanou dívku vtipný, dojímavý nebo vytrvalý? Ne. Dá se věřit, že by dívka dala přednost muži, se kterým se léta platonicky kamarádí a jehož přezíravý postoj k ženám a vztahům podrobně zná? Ne. ____Zbytečný snímek zajímavý snad jen tím, že soky v lásce hrají dva chirurgové z Chirurgů. /17. 6. 12./ ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Aj keď každý z milostného trojuholníka mi bol sympatický musím uznať, že záverečná polhodina je scenáristické/divácke peklo. Zopár vydarených fórkov na začiatku nezakryje to, že som sa nemohol dočkať kedy ju už požiada o ruku a film sa konečne môže skončiť. Že spoiler?! Ale prosim Vás! Snáď ste nič iné ani nečakali! ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Film Jak ukrást nevěstu vám především ukradne 97 minut času. Scénář není ničím zvláštní, chemie spíš připomíná moji maturitní zkoušku právě z tohoto mnou neoblíbeného předmětu a konec je vyloženě americky trapnej. I tak, pokud pominu absenci čehokoli invenčního, je to ale natočeno slušně a pro milovníky harlekýnek jasná volba. :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,012,734Tržby Celosvetovo $105,962,760Tržby za predaj DVD v USA $12,030,827 //počet predaných kusov 806,730║ Opäť len klasicky tuctová romantická komédia, kde to aspoň z časti zachraňuje neokukaný Patrick Dempsey a sympatická Michelle Monaghan a zopár vydarených zábavných náražiek. /50%/ ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ten Dempsey je ale šulda :-) Vtipnej sympaťák, to mu nikdo nevezme, ale pokud má vedle sebe nudnou a ne přiliš atraktivní Monaghan, nezmůže prostě nic. Ta herečka je mi čim dál tím víc protivnější a nemůžu ji vážně vystát, ty její - správně poznamenáno - psí oči mi těžce vadí. První hodinka je docela v pohodě, celkem jsem se bavil, ale ta závěrečná půlhodinkaje mizerná, režisér "zapl" romantiku nějakým čudlíkem a myslel, že to pomůže. Ta ale kolem mně profrčela neskutečnou rychlostí, že vůbec nezapůsobila a já se nudil u patetických hlášek a scén, kde kliše střídalo klišé. Odfláknuté celkově! Soundtrack dobře vybraný, ale nevhodně použitý, krásná balada od Oasis neskutečně promrhaná. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)

Reklama

Reklama