Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Němi 

všechny recenze uživatele

Příjemný a dobře zpracovaný televizní film, který má asi jedinou chybu - a to, že je příliš krátky. Děje se toho tolik a je tu několik zajímavých postav (tři sestry, jejich dvě opatrovnice a čtyři nájemníci), které jsou všechny kvalitně zahrány a napsány, že by si film zasloužil minimálně 3/4 hodiny navíc. Ovšem takhle film krásně hopem utíká v takové až pohádkové náladě. __CZ titulky: tady ()

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Vím, že by se TV filmy měli hodnotit jinak než ostatní filmy, režiséři tu přece jen mají málo prostoru a hlavně času. Proto je asi tak málo kvalitních Tv filmů, avšak tenhle je vyjímkou. Oblíbit si hlavní trio slečen není problém, osud každé z nich je uveden, tak že to na vás zanechá dojem. Každá z nich má dostatečné charisma, aby vás zaujala. Celý film je propleten takovou tou pohodovou atmosférou sobotního odpoledne, kdy toho není moc co na práci tak si pustíte film jako je tenhle. A právě neustálá "pohodová" atmosféra kazí momenty, kdy hlavní hrdinové pohodu moc neprožívají. Snímku ještě ubírají na kvalitě takové věci jako klišé konec, rychlost s jakou hrdinky přišli k tomu hlavnímu - tanci. Ale to vše jsou nevýhody toho že je to určeno jen pro televizi. Není to skvělý film, ale na to že to mělo možnosti prachobyčejného prodlouženého dílu nějakého TV seriálu je to mimořádně dobrý a nenáročný snímek, který stojí za to zhlédnout. 80% ()

Reklama

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

milé malé neškodné rozprávkové. Nenarocny film na oddych - pohodovy vecer. Boze ta Emma ale vyrastla. Je v mojom veku, no vyzera priliz ako velka holka :)).... alebo ju tak krasne nahodili? Vidno, ze i ked je mlada, nejaku tu skusenost s herectvom uz nabrala. Rada vidavam zname tvare, v tomto filmiku tomu nebolo inak. Kopec znamych britskych hercov... Rada som opat uvidela Emiliu Fox /Sylvia/, ktora mi je cim dalej sympatickejsia. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasickej britskej rodinnej televizní film, kterej nemá čím extra zaujmout a jediným tahákem je Emma Watson, která vzhledem ke své roli nic moc herecky světoborného nepředvádí. Není to ani moc o baletu, ani moc dramatické, herci dost přehrávají ( z části asi za to může i ten otravnej akcent) a laciný konec to zabil úplně. Hvězdu za film, hvězdu za Emmu. ()

zuza99 

všechny recenze uživatele

To byl tak fajn film, čekala jsem hodně průměrný, ale ne. Doba a prostředí, ve kterém se děj odehrává se mi hodně líbily i hudba byla fajn. Určitě by se našla triliarda nedostatků, ale po zhlédnutí jsem měla o dost lepší náladu a pocit, že jsem dlouho neviděla tak příjemný film. Přitom nebyl tak výborný co se týče kamery světla atd., ale herecké obsazení film hodně vyšvihlo. K tomu ještě nechyběl nejvíc nejšťastnější konec. Amen. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)
  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)

Reklama

Reklama