foto

Joanna David

  • nar. 17.1.1947 (72 let)
    Lancaster, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kat and the Band
2018 Díky za vzpomínky (TV film)
2017 Another Mother's Son
Muž v oranžové košili (TV film)
The Boy with the Topknot (TV film)
2013 Slečna Marplová: Greenshawova Kratochvíle (TV film)
2010 Poznáš muže svých snů
2005 Pád (TV film)
Ve stínu matky
2004 Patříme k sobě (TV film)
2003 Brides in the Bath, The (TV film)
2002 Prendimi l'anima
2000 Blind Date, The
1999 Dark Room, The (TV film)
Makléř
Skrytá tvář ošetřovatelky
1997 Mlýn na červené řece (TV film)
1991 Secret Friends
1988 Unexplained Laughter (TV film)
1987 Slečna Marpleová: Vlak z Paddingtonu (TV film)
1986 Comrades
1985 Anna Karenina (TV film)
Murders at Lynch Cross, The (TV film)
1984 Sleepwalker
1983 Lady's Maid's Bell, The (TV film)
1982 Hodina s Agathou Christie: Červené světlo (TV film)
1979 Rebecca (TV film)
1978 Dancing Princesses, The (TV film)
1969 The Smashing Bird I Used to Know

TV seriály

2016 The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
2013 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
2008 Mutual Friends (TV seriál)
Never Better (TV seriál)
2005 Ponurý dům (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Zašívárna (S02E04)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2001 Glass, The (TV seriál)
The Way We Live Now (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Benny se vrátil (S04E01)
1998 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Psáno krví (S01E02)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1995 Doktorka Bramwellová (TV seriál)
Pýcha a předsudek (TV seriál)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
1992 Early Travellers in North America (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1989 Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Tender Is the Night (TV seriál)
Time for Murder (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1982 Alexa (TV seriál)
Fame Is the Spur (TV seriál)
Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1978 Lillie (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Ballet Shoes (TV seriál)
Two's Company (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Sense and Sensibility (TV seriál)
The Last of the Mohicans (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letters from Baghdad
2009 Lanterna Magicka: Bill Douglas and the Secret History of Cinema

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace