Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Audrey.H 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s Dan9K v tom, že tenhle filmek není jen o Emmě Watson. Mnohem víc mě taky zaujala Posy... Celkově je to podle mě film, který celkem vystihuje holčičí sny a přijde mi i citlivě natočený. Herecké obsazení "dospěláků" mě příjemně překvapilo (hlavně Emilia Fox, která se mi snad nejvíc líbila ve Strážci duše) a celý ten film mi ve svém žánru přijde o dost lepší než průměr... ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Emma Watson sem, Emma Watson tam, hlavním tahounem tohohle filmu nebyla ona, nýbrž nepříliš známá Lucy Boynton v roli Posy, která byla dokonale uvěřitelná, charismatická a roztomilá. Emma Watson mě příliš nepřesvědčila a trochu mě mrzí, že všichni vidí v tomhle filmu jenom ji. Jako celek se totiž jedná o velmi pozitivní a hezký snímek, který je však pro mě zároveň i trochu depresivní. Vždycky ve mně tyhle příběhy vzbudí rozpaky, jelikož jsem vždycky měl stejné ambice, jako hlavní hrdinky, jen v trochu jiném oboru a nedaří se mi tolik, jako jim :-). ()

Reklama

Judas 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který neurazí a ani délku autoři nepokazili. Emma Watson pouze potvrzuje, že pěkná tvářička není vše, k čemu je, že se na ní pěkně kouká, když neumí hrát. Její přehrávání působí komicky i v divadle a to už je co říci. To její kolega z HP Daniel Radcliffe se v December Boys předvedl v lepším světle. ()

JohnVodka 

všechny recenze uživatele

Emma Watson neumí a ještě jednou NE, vážně NEUMÍ hrát. Snaha o zajímavý příběh byla ale u tohoto dramatu jsem se nedočkal ničeho dramatického, žádné gradace, emocí nebo výpravy. Vše okolo je fajn, kamera, kostýmy a scény supr. Ale zkrátka podání toho všeho je tak příšerné že musím říct že Ballt Shoes byla jen ztráta času, který jsem mohl využít na koukání do stropu, kde bych nepochybně vykoukal lepší drama. ()

Kate... 

všechny recenze uživatele

Opravdu je velká škoda, že jako TV film postrádá potřebnou délku, díky které by se některé situace daly pořádně rozvinout. Ale jinak moc pěkné drama, jehož děj se odehrává v krásném prostředí. Co se týče herců, myslím, že není moc co vytýkat, spíš naopak, herci své role ztvárnili skvěle, obzvlášť Lucy Boynton hrající Posy. Jak rychle ten film uběhnul, bohužel... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)
  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)

Reklama

Reklama