Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh tří osiřelých děvčat (Pauline, Petrova a Posy), které adoptuje výstřední průzkumník strýc Mathew a jeho neteř Sylva. Příběh odehrávající se v Londýně 1930 poukazuje na splnění tří dívčích snů. Přes veliké finanční potíže se dostnou k učiteli baletu. Na podiu se všechny tři snaží si přivydělat, aby své sny mohly považovat za uskutečněné. Jejich zápas o svá přání balancuje jak střevíčky na place. (Vontorman)

(více)

Recenze (80)

Kingi 

všechny recenze uživatele

Film s naprosto šíleným začátkem stejně tak jako s šíleným koncem. Když tyto dvě části vynechám, mohu říct, že je příběh poutavý a koukatelný. Až na pana Gama, působí postavy dost opravdově a pokud jste fanoušky rodinných dramat, napjatě vyčkáváte, jak to s děvčaty dopadne. Není to sice nic světoborného, ale za shlédnutí to stojí. Původně jsem chtěl udělit 3*, ale jelikož se jedná o TV film, přidal jsem tam ještě jednu ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, nenásilné, milé, dobře končící × občas přehrávané. Emma Watson byla důvodem, proč jsem se na tento film dívala. Právě ona mi přišla, že trochu přehrávala a že se děj točil jen kolem její postavy. Film o uskutečnění svých snů, buď ze své sobecké touhy po úspěchu či kvůli pomoci druhým. Děj občas drhnul, ale i tak to byla hezká podívaná. Na vánoční sváteční den pohodový film. ()

Reklama

Audrey.H 

všechny recenze uživatele

Naprosto souhlasím s Dan9K v tom, že tenhle filmek není jen o Emmě Watson. Mnohem víc mě taky zaujala Posy... Celkově je to podle mě film, který celkem vystihuje holčičí sny a přijde mi i citlivě natočený. Herecké obsazení "dospěláků" mě příjemně překvapilo (hlavně Emilia Fox, která se mi snad nejvíc líbila ve Strážci duše) a celý ten film mi ve svém žánru přijde o dost lepší než průměr... ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát. Na film jsem se koukl jen kvůli Emmě Watson. Nicméně nemohu souhlasit s tím, že film táhne jen ona nebo že se bez ní v něm nic neděje. To není vůbec pravda. Film je sice bez větších zvratů a jen poklidně běží, ale i tak tam pár dramatických chvil je. Moc se mi líbil příběh Pauline, Petrova a Posy, která každá ambiciózně šla za svým cílem. Příběh matky a dalších postav je neméně zajímavý. Zasazeno do třicátých let to vykouzlilo tak nádhernou atmosféru, že jsem se až skoro blahem rozplýval. Takové filmy mám prostě rád, mám na ně určitou slabost a když jej ještě herci a herečky zahrajou tak, jak tento film zahráli, tak je to prostě nádhera. Emma Watson prostě hrát umí a líbily se mi i ostatní. Nemohu jinak než za plný počet! Vic takových filmů. :) P.S.: Bohužel, v den kdy jsem se na tento film koukal, zemřel herec Richard Griffiths, který zde hraje strýce Mathewa a ostatní ho znáte jako strýčka Dursleyho z Harryho Pottera. :( ()

HarveyDent 

všechny recenze uživatele

Vím, že by se TV filmy měli hodnotit jinak než ostatní filmy, režiséři tu přece jen mají málo prostoru a hlavně času. Proto je asi tak málo kvalitních Tv filmů, avšak tenhle je vyjímkou. Oblíbit si hlavní trio slečen není problém, osud každé z nich je uveden, tak že to na vás zanechá dojem. Každá z nich má dostatečné charisma, aby vás zaujala. Celý film je propleten takovou tou pohodovou atmosférou sobotního odpoledne, kdy toho není moc co na práci tak si pustíte film jako je tenhle. A právě neustálá "pohodová" atmosféra kazí momenty, kdy hlavní hrdinové pohodu moc neprožívají. Snímku ještě ubírají na kvalitě takové věci jako klišé konec, rychlost s jakou hrdinky přišli k tomu hlavnímu - tanci. Ale to vše jsou nevýhody toho že je to určeno jen pro televizi. Není to skvělý film, ale na to že to mělo možnosti prachobyčejného prodlouženého dílu nějakého TV seriálu je to mimořádně dobrý a nenáročný snímek, který stojí za to zhlédnout. 80% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, která je jen v nesestříhané DVD verzi, hrají tříletou Pauline Fossil střídavě nevlastní sestry Emmy Watson dvojčata Nina a Lucy. (Neffy)
  • V této adaptaci Emilia Fox hraje roli Sylvii Brown. Emiliina matka, Joanna Davi , hrála roli Theo Danes v roce 1975 v seriálové adaptaci stejného příběhu. (Neffy)

Reklama

Reklama